Huawei představí EMUI 10 již 9. srpna

Huawei představí EMUI 10 již 9. srpna
2019-07-11T22:57:59+02:00
• 12. 7. 2019

Zdroj: Gsmarena

Společnost Huawei se stále nachází v situaci, kdy není zcela jasné, jestli bude mít přístup k Androidu s Google službami. Údajně se dočkáme prvního představení vlastního operačního systému již 9. srpna na Huawei Global Developers. Dá se předpokládat, že se první objeví na zařízeních pro čínský trh, ale následně by se měl dostat i na globální trh, pokud se situace s USA neuklidní. Kromě toho dojde na Huawei Global Developers k uvedení EMUI 10.

Huawei EMUI 10

EMUI je nadstavba společnosti Huawei, kterou vybavuje své mobilní telefony se systémem Android. Standardně obsahuje nejrůznější modifikace, které nejsou jen grafického rázu. Huawei přidává vlastní aplikace a nejrůznější funkce. Zatím dochází k šíření EMUI ve verzi 9.1, přičemž někteří majitelé mobilů značky Huawei stále čekají na aktualizaci.

Nyní se ale dozvídáme, že na Huawei Global Developers bude tisková konference k nadcházejícímu EMUI 10. S největší pravděpodobností bude tato nadstavba postavena na Androidu Q, tedy Androidu 10. Měli bychom se dočkat grafických změn, přičemž očekáváme, že by měla být nabídnuta kompletní podpora pro tmavý režim. Dokonce se objeví i nový font.

emui

EMUI 10 má nabídnout lepší uživatelský prožitek díky plynulejšímu systému a animacím. K dispozici má být druhá generace ARK kompilátoru a hráče potěší implementace GPU Turbo 4.0. Tato komponenta není jen pro vylepšení výkonu, obsahuje nejrůznější funkce spojené s hrami. Dá se předpokládat, že EMUI 10 v první řadě zavítá na top modely. Stane se tak až po uvedení finální verze Androidu 10. předpokládáme, že by se aktualizace mohla objevit na konci roku, nebo spíše na začátku toho dalšího.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat