T-Mobile a neomezené datové léto – přes 100 000 zákazníků využilo akci aktualizováno

T-Mobile a neomezené datové léto – přes 100 000 zákazníků využilo akci [aktualizováno]
2019-06-20T19:15:55+02:00
• 20. 6. 2019
6

Aktualizováno 20. 6.

Dnes T-mobile odstartoval svou letní akci, kde nabízí majitelům tarifů neomezené datové balíčky s platností 30 dnů. Ty lze obnovovat zdarma až do 31. srpna. Včasných hodinách zákazníci začali využívat tuto nabídku, nebo se minimálně snažili. Systémy byly zpočátku dost přetížené, ale není se čemu divit. Dnes před pátou hodinou odpolední T-Mobile ohlásil, že nabídku zatím stihlo využít přes 100 000 zákazníků.

Původní článek 17. 6.

Skoro by se dalo říci, že se v pekle začalo sněžit. T-Mobile dnes zveřejnil svou letní nabídku, což v posledních letech znamenalo, že zákazníci dostanou nějakou slevu nebo levnější zařízení. Dlouho jsme zde neměli nějaké skutečné překvapení, ale nakonec jsme se dočkali. Letní akce operátora T-Mobile se jmenuje „Neomezená data na léto“,

Neomezená data na léto u T-Mobile

Jak asi tušíte, jedná se o neomezenou nabídku, která bude platit jen do 31. srpna. V aplikaci Můj T-Mobile si budou moci od 20. června zákazníci tohoto operátora aktivovat neomezený datový balíček, který bude platit 30 dnů. Po vypršení následně mohou znovu aktivovat, a to do zmiňovaného termínu.

Chceme našim rezidentním zákazníkům dopřát bezstarostné léto plné zážitků, kdy mohou jednoduše čerpat mnohem více dat, než jsou zvyklí. A když mluvíme o neomezených datech, tak to tak i myslíme,” říká Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodává: „Máme nejlepší mobilní síť v České republice a chceme, aby si ji naši zákazníci v létě užili naplnoPosouvat mobilní datový trh v Česku chceme i nadále a s podobnými kroky rozhodně nekončíme.“

Majitelé Twist karet nebudou mít takovou možnost. Ti si budou moci aktivovat jakýkoliv placený balíček ze stávající nabídky. Ta mimo jiné nedávno prošla obměnou. Je nutné upozornit, že přesně o půlnoci 31. srpna dojde k vypnutí balíčků a následně budou k dispozici jen placené.

V rámci Evropské unie mohou zákazníci data čerpat stejně pohodlně a bezpečně jako doma, nezaplatí ani o korunu navíc. Nabídku mohou využít i firemní zákazníci, a to ti, kteří nepožívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy nebo smlouvy pro významného zákazníka. 

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Janek Fanek

22. 6. 2019, 11:15

Vítám tuto nabídku od T-mobile, každý má možnost se přesvědčit, jaká by mohla být budoucnost mobilních dat. Odzkoušel jsem první den s Twistem ( dat. balíček 400 MB, cena 99.- kč), okamžitě se ukázala realita v plné nahotě. Dat. balíček jsem vyčerpal za necelé 2 hodiny při naprosto běžných činnostech: surfování, vyhledání jízdního spoje, několik videí, poslech hudby a použití mapy. Naprosto neadekvátní cena v souvislosti s velikostí objemu dat. Pokud nedojde k razantní změně strategie mobilních dat, zůstane situace stejná jako doposud.

Vladimir Vlkannova

20. 6. 2019, 23:07

pokud to tam nemáte. Tak máte pravděpodobně Twist. I ten je ale řešitelný. Dnes jsem zprovoznil u sebe. musíte mít jakykoliv měsíční balíček. ten nejlevnější je za 99kc 400mb dat. Ten si aktivujte. Trvá to asi 15 minut než to u TM propadne do všech systémů. Shodte TM aplilaci kde jste nastavovali. Znovu na ni kliknete a voala teď už se Vám nabídka data zdarma na léto zobrazi v položkách speciální nabidky. Stačí kliknout na aktivovat a je to.

Petr Hošek

20. 6. 2019, 21:21

Nic takového v app nemám… Nejde mi aktivovat…

Erik Řehák

20. 6. 2019, 21:32

Já to tam také neměl. Stačí zavolat na operátora a on ti v aplikaci spustí to co ty teď nevidíš. Měl jsem ráno ten samej problém. Vyřešeno během 5 minut a vesele se čerpá. ????????

Přemysl Vaculík

VIP 20. 6. 2019, 23:00

Je to tam pod doplňkovými službami.

Vladimir Vlkannova

20. 6. 2019, 23:08

kouknete na můj komentář. je to návod. případně se ptejte

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat