HTC Exodus 2 oficiálně potvrzen, posílí ekosystém blockchainu

HTC Exodus 2 oficiálně potvrzen, posílí ekosystém blockchainu
2019-04-30T17:51:29+02:00
• 1. 5. 2019

Pokud si nepamatujete model HTC Exodus 1, tak nezoufejte, nejste totiž pravděpodobně sami. V samotném základu se jednalo o top model nabízející velmi dobré specifikace, mezi kterými nechyběl například duální foťák nebo certifikace IP68. Zde ale nešlo jen o základní hardware, hlavní přednosti HTC Exodus 1 byly právě na poli nejen kryptoměn.

Základem HTC Exodus 1 byl speciální prostor oddělený od operačního systému. Právě v něm byly uchovávány klíče k digitálním aktivům. Tím se myslí klíče od kryptoměn, NFT cenností a v i klíče od uživatelských dat uložených v blockchainové síti. Navíc výrobce vyvinul Social Key Recovery, díky čemuž se uživatel nemusel obávat, že při ztrátě mobilního telefonu přijde zcela o klíče.

HTC Exodus 2 bude příští vlajkový model

Zdá se, že se tomuto modelu v oblasti blockchainu dařilo, tedy alespoň tak o něm hovoří společnost HTC. Na základě úspěšných statistik se výrobce rozhodl připravit novou generaci, což mimo jiné sám potvrdil na tiskové konference. 

Nové HTC Exodus 2 by mělo dle Phila Chena dorazit již koncem letošního roku. Ten by měl hlavně posílit současný ekosystém blockchainu. Hardwarové specifikace a design zařízení samozřejmě nebyly doposud specifikovány. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat