Studiová světla Andoer Photo Studio Lighting Kit nyní s 80% slevou! sponzorovaný článek

Studiová světla Andoer Photo Studio Lighting Kit nyní s 80% slevou! [sponzorovaný článek]
2019-01-21T08:45:10+02:00
• 21. 1. 2019

Jestliže rádi fotíte, jistě víte, že dobré světlo je základem každé fotografie. Mnohdy fotografům postačí klasické přírodní světlo, ovšem někdy je zapotřebí sáhnout po studiovém osvětlení. Na trhu se jich nachází hned celá řada, ale málokterá nabídnou rozumnou cenu. 

Andoer Photo Studio Lighting Kit za pakatel

Toho si je vědom i internetový obchod TomTop, který se nyní rozhodl udělat akci na Andoer Photo Studio Lighting Kit. Původní cena těchto studiových světel činila 12 027 Kč, nyní jsou však k dispozici o 80 % levněji, tedy jen za 2 500 Kč. Kupujte ZDE.

Za tuto cenu toho získáte skutečně mnoho. Součástí balení je 12 kusů 45W profesionálních žárovek, které dokážou vyprodukovat až 5 500k barevné teploty. Výrobce se navíc zaručuje super jasným osvětlením.

Do jedné „zásuvky“ je možné implementovat až čtyři žárovky a díky dvěma ovládacím přepínačům můžete upravovat jejich světelnost. K dispozici je také 50 x 70 cm Softbox, jenž pomáhá vytvářet rovnoměrné a rozptýlené světlo. Kromě toho odstraňuje i nepříjemné stíny, které by mohly při fotografování udělat pěknou neplechu. 

Dodávaný stojan je pak vyroben z hliníkové slitiny, díky čemuž je velmi odolný. Jeho výšku lze navíc velmi jednoduše nastavit – maximální výška stojanu činí 2 metry. Andoer Photo Studio Lighting Kit toho nabízí opravdu mnoho, o čemž se můžete sami přesvědčit ZDE.

Původní cena těchto studiových světel činila 12 027 Kč, nyní jsou však k dispozici o 80 % levněji, tedy jen za 2 500 Kč. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat