Originální chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Bip za 1 210 Kč! sponzorovaný článek

Originální chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Bip za 1 210 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-12-09T07:36:43+02:00
• 9. 12. 2018
1

Vánoce pomalu a jistě klepou na dveře, a s ním i cenové šílenství na eshopu Gearbest. Ten si pro vás připravil hned několik produktů, na některé z nich se podíváme detailně. Tak neváhejte a využijte slev, ovšem ať vám neuniknou, nabídka je časově omezená! Seznam slev ZDE.

Xiaomi Huami Amazfit Bip za pár korun!

Originální Xiaomi Huami Amazfit Bip na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 2 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 1 210 Kč. Musíte však zadat náš kupón BIPGB. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Xiaomi Huami Amazfit Bip a specifikace

Xiaomi Huami Amazfit Bip vás zaujmou nejen svým jednoduchým a krásným konstrukčním zpracováním, ale také svou velmi nízkou cenou. Ve výsledku je právě cena hlavním tahákem potenciálních zákazníků. Jedná se o hodinky vhodné nejen pro sportovce, ale také běžné smrtelníky.

Chytré sportovní hodinky nabízí malý čtvercový a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je baterie s kapacitou 190 mAh. Na jedno nabití pak hodinky vydrží až 4 měsíce, přičemž baterii dobijete zhruba za dvě hodiny čistého času. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP68 zaručující ochranu proti vodě a prachu. Pro spárování telefonu s hodinkami je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Huami Amazfit přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Huami Aamazfit Bip nabízí za 1 981 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón BIPGB, zaplatíte pouhých 1 210 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Funkce Xiaomi Huami Amazfit Bip:

  • Bluetooth volání: Upozornění na příchozí hovory
  • Zprávy: Upozornění na příchozí SMS zprávy
  • Měření: Tepová frekvence, krokoměr
  • Dálkové ovládání: Ovládání hudebního přehrávače
  • Typ upozornění: Vibrace
  • Ostatní funkce: Budík, GPS, Předpověď Počasí, WiFi

Kompatibilita Xiaomi Huami Amazfit Bip:

  • Kompatibilní OS: Android
  • Kompatibilita: Android 4.4 / iOS 8.0 a novější
  • Dostupné varianty: Černá

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Vojta Bednář

10. 12. 2018, 15:35

Pár drobných chyb. Nevydrží 4 měsíce ale 45 dní. Nejdou přijímat hovory ale oznámení o příchozím hovoru se zobrazí. A ovládání hudebního přehrávače jen přes externí neoficiální App. Samy o sobě ani přes Mi Fit neumí ovládat skladby.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat