Honor V20 (View 20) na prvním renderu aktualizováno

Honor V20 (View 20) na prvním renderu [aktualizováno]
2018-12-19T12:45:33+02:00
• 19. 12. 2018

Aktualizováno 19. 12.

V lednu se dočkáme představení novinky Honor V20, která dostane také označení Honor View 20 pro některé trhy. Sama společnost již poskytla některé informace, ale až nyní se ukazuje smartphone z přední strany v trochu přehlednějším zobrazení.

Kromě níže uvedených specifikací máme mimo jiné očekávat baterii o kapacitě 4000 mAh s podporou rychlého nabíjení (22,5 W). Dalo by se říci, že se jedná o vylepšenou verzi nedávno představeného smartphonu Huawei Nova 4. Například displej nabídne identické specifikace – 6,4 palců a Full HD+ rozlišení. Údajně budou k dispozici varianty s velikostí operační paměti až 8 GB.

Aktualizováno 10. 12.

Některé společnosti udělají vše, aby se zapsaly do historie mezi prvními v nějakém segmentu. Dnes jsme se dočkali oficiálního představení smartphonu Galaxy A8s od Samsungu, který je prvním mobilem s dírou v displeji. Společnost Honor se již dříve pochlubila, že v lednu představí vlastní řešení, ale dnes ukázala některým novinářům vzorky chystané novinky Honor View 20. Novináři se tak mohli podívat na displej a některé vlastnosti mobilu, byť celé zařízení bylo zakryto speciálním obalem znemožňující pohled na kompletní design.

Na zadní straně se nachází 48MPx foťák, který běžně poskytuje 12MPx snímky i s dvojnásobným zoomem. O výkon se bude starat Kirin 980. Na kompletní detaily a plnohodnotné představení si ale budeme muset počkat na 22. ledna.

Původní článek 5. 12.

Minulý rok došlo na uvedení smartphonu Honor V10, který se později dostal na další trhy pod označením Honor View 10. Nyní společnost Honor oznámila nástupce, respektive zveřejnila datum zveřejnění modelu Honor View 20. Svými vlastnostmi se zařadí vedle Galaxy A8s a Lenovo Z5s.

Honor View 20

Novinka sice ponese označení Honor View 20, ale dá se předpokládat, že základem bude smartphone Huawei Nova 4, který bude představen již 17. prosince. Usuzujeme hlavně kvůli použitému displeji, který bude mít díru pro umístění přední kamery, jak aspoň naznačuje zveřejněný obrázek.

Honor View 20

K oficiálnímu představení tedy dojde 22. ledna 2019 v Paříži. Honor zřejmě nechce předvádět novinku na MWC nebo CES, jelikož by mohlo dojít zastínění jinými smartphony, které se představí na veletrzích. Co se týče specifikací, zatím nemáme k dispozici jakékoliv náznaky. Lze předpokládat, že Honor View 20 svými specifikacemi zapadne do vyšší střední třídy, nebo nižší top modelové řady jako loňský model.

Zdroje: fonearena.com, androidcentral.com, droidshout.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat