Asus oficiálně oznámil Zenfone Max (M2) a Max Pro (M2)

Asus oficiálně oznámil Zenfone Max (M2) a Max Pro (M2)
2018-12-06T20:29:11+02:00
• 6. 12. 2018

Neuběhl ani jeden celý měsíc od posledních spekulací kolem nových modelů Zenfone a společnost Asus je právě teď oficiálně přináší na mobilní trh. Jak se dalo předpokládat, tak novinky nesou název Zenfone Max (M2) a Zenfone Max Pro (M2). Oba telefony víceméně zapadnou do střední třídy, kde výrobce bude chtít prorazit i díky rozumně nastaveným cenám. První zájemci se mohou začít hlásit už od příštího týdne.

Displej bude tahákem

Model Zenfone Max (M2) získal 6,3palcový displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů, který ve výřezu ukrývá 13megapixelovou kamerku. Hlavní výkon má pod kontrolou osmijádrový procesor Snapdragon 632 od Qualcommu napojený k 3 GB paměti RAM a 32GB úložišti podporující paměťové microSD karty. Náročnějším uživatelům přijde vhod provedení se 4GB paměti RAM a 64GB úložištěm. Výdrž zařízení udává baterie o velikosti 4 000 mAh. Zadní část zabere dvojice senzorů (8 + 2 MPx), LED blesk nebo snímač otisků prstů.

Nicméně přívlastek Pro s sebou nese řadu vylepšení. Totožný displej slibuje rozlišení 2 280 x 1 080 pixelů, pod nímž běží výkonnější Snapdragon 660 a 4GB paměť RAM. Uživatelé dostanou k využití 64GB úložiště pro vlastní data. Dále ještě záda potěší lepšími snímači fotoaparátu (12 + 5 MPx). Druhá verze nabídne stejnou paměť RAM, ale vyšší 128GB interní úložiště. Nakonec výrobce plánuje spuštění předobjednávek na 12. prosince za cenu v přepočtu od 4 412 Kč, resp. 6 108 Kč za variantu Pro.

 

Zdroje: fonearena.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat