Asus připravuje Zenfone Max Pro M2 a Zenfone Max M2

Asus připravuje Zenfone Max Pro M2 a Zenfone Max M2
2018-11-19T10:44:35+02:00
• 19. 11. 2018

Modely Zenfone Max Pro M1 a Zenfone Max M1 od společnosti Asus můžou už v brzké době vystřídat nástupci, kteří jsou nyní předmětem úniku od známého Rolanda Quandta. Podle aktuálních zpráv se telefony mohou těšit na mírné vylepšení hardwarové stránky, které tchajvanský výrobce určitě připravuje. Zatímco Zenfone Max Pro M2 je vyvíjen pod označením ZB631KL, tak číslo ZB633KL patří Zenfonu Max M2.

Ve jménu střední třídy

Zenfone Max Pro M2 má získat 6palcový displej s FullHD+ rozlišením, pod nímž zřejmě poběží osmijádrový procesor Snapdragon 660, grafický čip Adreno 512 a operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Budoucí majitelé dostanou k využití 128GB interní úložiště. Udané tři senzory fotoaparátu lze vyložit různě, ale určitě záda ponesou dva či tři snímače. O něco slabším zástupcem se stane model ZenFone Max M2.

Displej je tentokrát stejný, ale uvnitř vyplňuje místo osmijádrový procesor Snapdragon 636 s čipem Adreno 509. Za ním následuje 4GB paměť RAM napojená k 32 nebo 64GB úložišti. Toto zařízení bude vybaveno dvěma fotoaparáty, ovšem opět nedokážeme rozeznat jejich rozestavení. Závěrem nám následující týdny s největší pravděpodobností upřesní všechny důležité specifikace.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat