AirPods druhé generace se dočkáme již začátkem roku 2019

AirPods druhé generace se dočkáme již začátkem roku 2019
2018-12-06T12:48:02+02:00
• 6. 12. 2018

Již delší dobu se na internetu šíří zprávy o druhé generaci AirPods. Nyní se jsme se dočkali dalších podrobností. Nejnovější únik informací opět o něco více přibližuje možné funkce chystaných sluchátek AirPods 2, které kalifornský výrobce posune o jeden krok kupředu.

AirPods druhé generace pomalu a jistě klepnou na dveře

Dle nejnovějších informací, které pocházejí přímo od velmi přesného a populárního analytika Ming-Chi Kua. Ten prohlásil, že v příštím roce bychom se měli dočkat pouze aktualizovaného modelu, který oproti současné verzi nabídne hlavně nové bezdrátové nabíjení. Velké změny se odehrají až v roce 2020. 

Velmi potěšující informaci přinesl Ming-Chi Kuo, neboť prohlásil, že se již brzy dočkáme nové generace AirPods, která nabídne nové bezdrátové nabíjení. S největší pravděpodobností tuto technologii nabídnou hlavně díky novému pouzdru. To ale není vše.

Údajně bychom se totiž měli dočkat také řady vnitřních změn samotného pouzdra. Zajímavé je, že pant pouzdra bude také kompletně přepracován. Bohužel díky tomu dojde k navýšení ceny, a to až 60 %. Dle slov analytika by ale mělo být pouzdro volně v prodeji. To v praxi znamená, že si nové pouzdro budete moci zakoupit i ve chvíli, kdy vlastníte AirPods první generace. 

Co se modelu pro rok 2020 týká, analytik nezmínil mnoho podrobností. Dočkat bychom se ale měli znatelně vylepšeného zvuku. Kromě toho by mělo dojít na zlepšení funkce pro tlumení okolního zvuku. 

Zdroje: gsmarena.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat