Jaký dárek koupit pro vlastníky telefonu Huawei? sponzorovaný článek

Jaký dárek koupit pro vlastníky telefonu Huawei? [sponzorovaný článek]
2018-11-24T19:38:20+02:00
• 24. 11. 2018

Obliba značky Huawei z roku na rok roste. Podle statistik se ve třetím čtvrtletí roku 2018 dokonce umístila v počtu distribuovaných kusů na druhém místě hned za Samsungem. Meziročně vzrostl počet distribuovaných kusů téměř o 33 % a to je nejvíc ze všech světových značek.

Značka Huawei se vyznačuje tím, že má širokou modelovou řadu za velmi dobré ceny. Každý si u nich tak vybere přesně to, co potřebuje. Velmi oblíbené jsou například modely P8 a P9. Pokud i vy vlastníte mobil této značky nebo máte ve svém okolí někoho, kdo Huawei má, můžete ho na Vánoce obdarovat něčím, co jeho telefon ještě vylepší.

Zdroj: etuo.cz

Originální kryty na Huawei

Praktickým dárkem je obal na telefon. Ochranu potřebuje téměř každý smartphone a Huawei také. Pro člověka, kterého chcete obdarovat, můžete nechat vytvořit originální kryt na míru. Už i na mobily Huawei si totiž můžete nechat udělat personalizovaný obal. Obdarovaný si tak pod stromečkem najde kryt s jeho oblíbenou fotkou nebo jedinečným obrázkem. Z takového krytu darovaného přímo od srdce bude mít velkou radost a vzpomene si na vás vždy, když vytáhne telefon.

Zdroj: etuo.cz

Tvrzené nalepovací sklo

Dalším užitečným dárkem může být i nalepovací tvrzené sklo na telefon. Je dražší než klasická folie, a proto jeho koupi lidé často odkládají. Tvrzené nalepovací sklo je sice dražší, ale déle vydrží a přední sklo telefonu dokonale chrání před škrábanci a špínou. Když se poškodí, můžete ho jednoduše odlepit a nalepit nové.

Bezkontaktní nabíječka

Skvělým dárkem pro aktivní lidi může být vysokorychlostní bezdrátová nabíječka. Telefon na ní stačí jen položit a začne se nabíjet. 15 wattová Nabíječka Huawei je minimalistická a elegantní, takže v interiéru nepřekáží, a je také velmi rychlá. Například telefon Huawei Mate 20 Pro dobije za 30 minut už na 31 %. Zařízení nabíjí i přes kryt (nesmí být kovový), takže ho obdarovaný nemusí při každém dobíjení sundávat.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat