Motorola se stává partnerem iFixit

Motorola se stává partnerem iFixit
2018-10-24T07:49:12+02:00
• 24. 10. 2018

Motorola v rukou čínské společnost Lenovo dostává další výraznou podporu, která by mohla více dostat proslulou značku do popředí v odvětví chytrých telefonů. Majitelé vybraných modelů si budou moct obstarat servis zařízení na vlastní pěst, a to díky uzavřené dohodě mezi Motorolou a známou firmou iFixit. Jedná se pro ně vůbec o první velké partnerství od roku 2013, kdy byla společnost oficiálně založena.

Konec nákladným opravám

Zákazníci nyní dostanou na výběr ze dvou možností. Buď odešlou poškozené zařízení na vlastní náklady do běžného servisu, nebo si můžou pořídit v obchodu iFixit speciální nástroje včetně náhradního dílu k určité opravě a provedou si ji doma sami podle detailních postupů. Kdo zvolí druhou variantu, tak mu určitě dobře poslouží nové speciální baličky s názvem Fix Kit schválené samotnou Motorolou.

Z výčtu podporovaných telefonů lze zmínit Moto Z, Z Play, Z Force, Moto X, X Pure Edition, G5 Plus, G4, G4 Plus nebo Droid Turbo 2. Například kompletní balíček na výměnu baterie u Moto G5 Plus koupíte za 39 dolarů (tj. cca 876 Kč) a oprava LCD displeje s digitizérem u Moto G5 vás vyjde na 99 dolarů (tj. cca 2 223 Kč). Většina výrobců asi nebude velkými podporovateli, ale nezbývá nic jiného než doufat v připojení dalších gigantů.

Zdroj: ifixit.org

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat