Boeleo W1 je skvělý překladač podporující více než 500 jazyků! sponzorovaný článek

Boeleo W1 je skvělý překladač podporující více než 500 jazyků! [sponzorovaný článek]
2018-10-18T18:28:27+02:00
• 17. 10. 2018

Zahraniční e-shopy nyní začaly prodávat zcela nový předkládací diktafon od Boeleo, přesněji W1, jenž nabízí funkci pro pohotové překládání probíhajícího rozhovoru. Diktafon čínského výrobce je vybaven skvělým hardwarem, díky čemuž můžete velmi rychle přeložit cizí jazyk do jazyka svého.

Boeleo W1 překladač za pakatel

Boeleo W1 startuje prodej s cenovkou 2 500 Kč, po dobu prvního týdne je však cena snížena na 2 221 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Překládejte probíhající rozhovory s diktafonem

Překládací diktafon od Boeleo dokáže velmi jednoduše překládat probíhající rozhovor, a to diskrétně a zcela nepozorovaně. V praxi vše funguje velmi snadno. Diktafon pod názvem Boeleo W1  začne probíhající rozhovor nahrávat během jedné vteřiny, stačí pouze stisknout jedno tlačítko. Po nahrání rozhovoru si jej můžete opět rychle přeložit do jazyka svého. 

Čínský výrobce se chlubí vysokou kvalitou pořízeného zvukového záznamu, přičemž kapacita úložného prostoru je tak velká, že máte k dispozici 500 cizích jazyků. I s takto malou konstrukcí dokážete překládat rozhovory až neuvěřitelných 60 minut. Diktafon však není zajímavý pouze svou funkcí, zaujme hlavně svým moderním a atraktivním designem doplněný o kovové prvky z kartáčovaného hliníku. Výrobce zde také použil velmi kvalitní materiály.

Boeleo W1 startuje prodej s cenovkou 2 500 Kč, po dobu prvního týdne je však cena snížena na 2 221 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Produkt ale můžete zakoupit na více e-shopech. Například TomTop jej nabízí za 2 272 Kč, Banggood 3 168 Kč a Gearbest 2 221 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat