Samsung Magbee bude první chytrý reproduktor s Bixby 2.0

Samsung Magbee bude první chytrý reproduktor s Bixby 2.0
2018-07-26T08:29:37+02:00
• 26. 7. 2018

Oficiální datum odhalení nového modelu Galaxy Note 9 bylo stanoveno na 9. srpna 2018. Čím rychleji se datum blíží, tím více informací o novém telefonu od jihokorejského výrobce víme. Nyní na internet unikly další novinky. 

V srpnu se dočkáme nejen nového telefonu, ale také hodinek Galaxy Watch. To ale není vše. Údajně dojde na představení zcela nového produktu, který tu doposud od jihokorejského výrobce nikdy nebyl – první chytrý reproduktor. Tuto informaci prozradila nová evropská ochranná známka, která byla společnosti Samsung udělena. Podle všeho by nový chytrý reproduktor měl být prodáván pod názvem Samsung Magbee. 

Samsung Magbee drahý jako Apple

Očekává se příchod nového reproduktoru Magbee, jehož konstrukční zpracování by mělo být ve tvaru misky. Zařízení bude vybaveno hned několika menšími reproduktory, které zajistí lepší zvukový požitek. K lepšímu požitku dopomůže také funkce pod názvem „sound shifting“. Pomocí této funkce reproduktor reguluje hlasitost zvuku podle polohy uživatele. 

Samsung Magbee bude zdobit hlasová asistentka Bixby 2.0, která přinese hned celou řadu novinek. Jihokorejská společnost tak bude opět o kousek blíže své konkurenci. Samsung údajně cenu nastaví na 300 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 6 576 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 21,92 Kč za jeden dolar. Za podobnou cenu se například prodává chytrý reproduktor od Applu HomePod, či Google Home Max. 

Prozatím více informací nemáme. Jakmile ale zjistíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat