Huawei představil TalkBand B5

Huawei představil TalkBand B5
2018-07-12T23:50:13+02:00
• 13. 7. 2018

V roce 2016 společnost Huawei představila sportovní chytrý náramek TalkBand 3, který vyniká nad ostatními na trhu svým použitím. Kromě nošení na ruce lze jeho část použít i jako hands-free sluchátko. Minulý rok jsme se nedočkali další generace, až nyní. Novinka nese ale označení TalkBand B5. Číslovka čtyři byla zřejmě vynechána kvůli čínské pověrčivosti.

TalkBand B5

Hlavní rozdílem kromě designu je integrovaný senzor srdečního tepu. Bohužel zbylé specifikace nějak zvláště neposunuly k lepšímu. K dispozici je stále bluetooth ve verzi 4.2 a nabíjení je řešeno pomocí microUSB.

Vzhledem k integraci senzoru navíc se společnost rozhodla zabudovat větší baterii. Konkrétně je k dispozici 108 mAh. Doba nabíjení je dle výrobce 2 hodiny a TalkBand B5 by měl vydržet přibližně 3,5 dne normální činnosti.

TalkBand B5 je vybaven AMOLED panelem s rozlišením 300 x 160 pixelů, přičemž úhlopříčka je 1,13 palců. Samozřejmě se jedná o dotykový panel, ale navíc je k dispozici i hardwarové tlačítko. Náramek TalkBand B5 má certifikaci IP57, takže se hodí spíše na běžné fitness aktivity, žádný extrém.

Pro propojení s telefonem potřebujete minimálně Android 4.4 nebo iOS 9.0. Některé funkce jsou ale dostupné pro EMIUI, což je nadstavba u telefonů Huawei. Oficiální cena pro čínský trh byla nastavena na 59 juanů, což je necelých 200 Kč. S takovou částkou ale nelze počítat na našem trhu, hlavně s ohledem na současnou cenu TalkBand B3, která je pod 3000 Kč.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat