Fitbit Versa láme prodejní rekordy

Fitbit Versa láme prodejní rekordy
2018-06-11T19:10:10+02:00
• 9. 6. 2018

Společnost Fitbit vydala oficiální tiskovou zprávu k nejnovějším hodinkám Versa, které jsou na světě sotva tři měsíce. Už dnes můžeme s jistotou říci, že původní generace Blaze je v plné míře zastoupena. Dokazují to, jak první prodejní čísla, tak i nebývalý zájem o nově nasazené funkce v aktuálním softwaru. Americkému výrobci se podařilo zabodovat ve všech směrech, přičemž velkou měrou přispěla přijatelná cena a vlastní vyladěná platforma.

Velký zájem u žen

Do dnešního dne bylo na trh s nositelnými zařízeními dodáno přes více než jeden milion zařízení Versa a k tomu více než 2,4 milionů majitelek si v hlavní aplikaci aktivovalo novou zdravotní funkci určenou pro ženy. Z toho 1,8 milionů si přidalo alespoň jedno menstruační období do kalendáře, přes 500 tisíc zaznamenalo dvě či více starších období a takřka 700 tisíc si označilo minimálně jeden zdravotní příznak.

Přitom Versa nenabízí žádný populární systém mezi uživateli (např. Wear OS, Tizen), ale vlastní Fitbit OS ve verzi 2.0. Úspěchu také prospívá rozrůstající vývojářská komunita, která dodnes čítá přes 18 tisíc vývojářů a ti dodali přes 900 aplikací a ciferníků. K ještě většímu rozmachu by mohlo dojít za předpokladu, že Fitbit bude pokračovat v rozšiřování podpory platební platformy Pay. U českých prodejců startuje prodejní cena od necelých 5 000 Kč včetně daně.

Zdroj: investor.fitbit.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat