Sharp představil obrněný model Android One S3

Sharp představil obrněný model Android One S3
2018-02-03T12:00:57+02:00
• 3. 2. 2018

Do programu Android One vstupuje další nový zástupce, tentokrát od společnosti Sharp. Mobilní novinka získala název Android One S3 a už v samotném úvodu se hodí zmínit, že nemá vůbec nic společného s modelem Aquos S3. Telefon sice nabídne pouze základní výbavu nebo velmi jednoduché zpracování, ale určitě příjemným zpestřením je zvýšená odolnost. Japonský výrobce zároveň zahájil prodej v domácím prostředí.

Přední panel zabírá 5palcový IGZO displej s Full HD rozlišením a S-Pure LED podsvícením pro kvalitnější obraz. O výkon se bude starat osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu, grafický čip Adreno 505, 3GB operační pamět RAM po boku interního úložiště s kapacitou 32 GB. Samozřejmostí je podpora paměťových microSD karet. Celkovou výdrž má mít pod kontrolou baterie s kapacitou 2 700 mAh.

Zadní část zabírá 13megapixelový senzor fotoaparátu a jediná přisvětlovací LED dioda. Milovníci selfie fotografií se budou muset spokojit jen s 5megapixelovou kamerkou. Konstrukce je voděodolná a také odolná vůči prachu či pádům z výšky až 1,2 metrů. Mezi ostatní prvky výbavy patří USB typu C či systém Android v předinstalované verzi 8.0 Oreo. Prodejní cena byla stanovena na 32 400 japonských jenů (tj. cca 5 966 Kč).

Zdroj: sharp.co.jp

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat