Motorola má nový zdravotní Moto Mod MWC 2018

Motorola má nový zdravotní Moto Mod [MWC 2018]
2018-02-28T07:44:37+02:00
• 28. 2. 2018

Motorola, vlastněná firmou Lenovo, na barcelonském veletrhu MWC představila nový Moto Mod, tedy nové příslušenství ke stávájícím zařízením. Novinka s názvem Motorola Health Mod vám ukáže určité aktuální hodnoty vašeho organismu.

Malý krok kupředu

Díky Motorola Health Mod si můžete změřit svůj krevní tlak, srdeční tep, saturaci kyslíkem, tělesnou teplotu či hodnotu respirace. Zařízení je podobné tomu, které se nasazuje v nemocnici na prst, avšak oproti tomu nemocničnímu zvládne více měření.

Motorola Health Mod

„Díky Motorola Health Mod si totiž můžete snadno měřit pět vitálních funkcí včetně přesného systolického a diastolického krevního tlaku,“ stojí uvedeno v tiskové zprávě k novému produktu.

Motorola Health Mod je kompatibilní pouze s telefony Moto Z. Celková váha zařízení je pouhých 120g. Spolu s novým módem byla představena i aplikace Vital, která pracuje s Motorola Halth Mod. Zařízení se bude prodávat zatím jen v USA ze cenu skoro 400 dolarů, skoro 8 000 Kč. Zařízení však nemá americkou zdravotní certifikaci od Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv, nemůžeme tedy výsledky měření z tohoto zařízení považovat za zcela směrodatné. Do Evropy se dostane možná jen prostřednictvím zdravotnických firem a možná ani nepůjde do běžného prodeje.

Zdroje: , , trustedreviews.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat