Google si pohrává s grafickou změnou Obchodu Play

Google si pohrává s grafickou změnou Obchodu Play
2018-02-26T07:30:04+02:00
• 26. 2. 2018
2

Google si v poslední době víceméně pohrává s laděním nejen aplikací do světlých barev. Například Youtube již prošel kompletní proměnou a zřejmě se něco podobného chystá i pro Obchod Play. Ten je zatím spojován zejména se zelenou barvou, jak můžete vidět na svých zařízeních. Avšak dochází k testování velmi světlého vzhledu.

Místo zelené se setkáme s bílou a šedou, přičemž přibude několik stínů. Na druhou stranu zmizí větší množství ohraničení kolem některých prvků, čehož si lze všimnout na porovnání níže. Doporučené aplikace již nejsou tak viditelně odděleny.

Místo drobného tlačítka na nainstalování aplikace se dočkáme jednoho velkého, skoro zasahující celou šířku obrazovky. Na porovnání níže je evidentní, že se design není ještě kompletní, jelikož chybí informace o počtu stažení, jaké má aplikace hodnocení nebo do jakých kategorií patří.

V odstraňování ohraničení se pokračuje i u jiných částí, ale to není jediná změna. Zřejmě dojde ke zvětšení ikon, čímž se jich na jednu obrazovku vleze menší množství.

Při pohledu na poslední sadu obrázků je vidět cíl Googlu. Chce hlavně nechat vyniknout samotnou aplikaci a především ikonu. Je jen otázkou, jestli se díváme na takřka finální verzi, nebo jen na rozpracovanou podobu, která projde ještě laděním. Zatím nevíme, kdy a jestli bude nový vzhled aktivován. Testování je v tuto chvíli omezeno na malé množství uživatelů.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jojo. Vše čím dál více „materiálně“ světlé. Je to skvělé pro baterku, oči a v neposlední řadě i pro celkový přehled a orientaci…..:(

Vladislav Jahoda

27. 2. 2018, 0:23

Jojo, už to mám taky… Tak dva tři dny… Docela pěkný. Funkčnost stejná.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat