Samsung připravuje model Galaxy J3 (2018)

Samsung připravuje model Galaxy J3 (2018)
2017-11-13T20:30:38+02:00
• 13. 11. 2017
2

Grafický benchmark GFXBench měl možnost vyzkoušet připravovanou mobilní novinku od společnosti Samsung, která by se mohla stát prvním zařízením primárně určeným pro příští rok. Telefon skrytý pod kódovým označením SM-J337 bude zřejmě patřit do série J, jakožto model Galaxy J3 (2018). Jihokorejský výrobce sice nedokázal uhlídat základní specifikace, ale nemusí jít ani o jejich konečnou podobu.

Zveřejněný seznam v databázi odhaluje 5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů, pod nímž poběží čtyřjádrový procesor o taktovací frekvenci 1,5 GHz a grafický čip Mali-G71. Samsung pravděpodobně využije čipovou sadu Exynos z vlastní dílny. Hardwarová výbava pokračuje 2GB operační pamětí RAM nebo 16GB úložištěm, kde budoucím majitelům zbyde k využití pouhých 9 GB.

Dále zatímco zadní část ponese 8megapixelový senzor fotoaparátu, tak vpředu se budeme muset spokojit jen se základní 5megapixelovou kamerkou. Uživatelským prostředím má doprovázet předinstalovaný systém Android ve verzi 7.1.1 Nougat, kterou Samsung určitě překryje vlastním rozhraním. Následující týdny mohou přinést upřesnění výbavy a například také první fotografie.

Zdroj: gfxbench.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Honza Koblih

15. 11. 2017, 8:22

+Michael Vašek Ale ne každý má na to aby si koupil řadu S. A náhodou cena-výkon u J i A je.

Michael Vašek

14. 11. 2017, 1:55

Úplně zbytečný mobil stejně jako celá řada A/J. Jeden telefon vypadá stejně jako ten druhý a není tam žádná inovace a jediné co je jiné tak nějaká součástka uvnitř. Navíc nemají ty telefony ani stabilizátor v fotoaparátu a to má přitom několik let starý S4 mini a to téměř lepší vykon.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat