PanzerGlass uvádí na český trh BrandGlass

PanzerGlass uvádí na český trh BrandGlass
2017-11-22T07:45:54+02:00
• 22. 11. 2017

Trh s ochranným příslušenstvím pro mobilní telefony je velmi bohatý na výrobce a produkty. Na internetu nyní najdeme velmi levné ochranné fólie nebo dražší tvrzená skla. Možná i proto přichází PanzerGlass s novinkou na český trh, kterou je BrandGlass.

BrandGlass vychází svými vlastnostmi z běžných tvrzených skel této značky. Nabízí se třeba ochrana proti nárazům a poškrábání. Hlavní novinkou je ale možnost si takové sklo upravit k obrazu svému.

Společnost nabízí možnost umístění loga přímo do skla. Zájemce si třeba může zvolit bílé nebo barevné logo ve spodní části přední strany, ale v nabídce jsou ještě zajímavější řešení. Logo může být umístěno i přímo nad displejem s tím, že je viditelné jen při zhasnuté obrazovce. Případně existuje i možnost zobrazení loga jen za působení UV záření.

Je celkem jasné, že taková novinka na trhu není určena pro běžného zákazníka. PanzerGlass nabízí vlastní logo u BrandGlass pro objednávky nad 300 kusů, proto se hodí hlavně pro firmy. Například si banka může takto vybavit všechny své mobily s tím, že ponesou logo banky.

Snažili jsme se zjistit, kolik by stála jedna série BrandGlass, ale nedostalo se nám odpovědi. Máme k dispozici jen vyjádření, že všechny zakázky se řeší individuálně a záleží na požadavcích.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat