Misfit Command aneb chytré hybridní hodinky s roční výdrží

Misfit Command aneb chytré hybridní hodinky s roční výdrží
2017-11-22T07:00:49+02:00
• 22. 11. 2017
1

Mezi hybridní hodinky se často řadí pouze fitness trackery. Misfit Command jsou první hodinky, které kombinují klasický vzhled analogových hodinek s daleko většími možnostmi, než je pouze vibrování při příchozím hovoru. Zároveň ale zachovávají elegantní desing, díky kterému neudělají ostudu.

Samozřejmě, že hodinky vibraci při příchozím hovoru nabízí, ručička však zároveň ukazuje váš denní progres. Hodinky vám dále počítají kroky, ušlou vzdálenost nebo spálené kalorie. Pochopitelně nechybí vodotěsnost, a to do 50 m. Zároveň měří uplavanou vzdálenost či počet kol. Při spánku zase sleduje dobu trvání a rovněž jeho kvalitu.

Hodinky nabízí tlačítko, díky kterému můžete spouštět jednoduché akce. Pomocí něj lze ovládat hudební přehrávač, nebo třeba pořídit fotografii. Zároveň můžete přepínat mezi časovými pásmy. Misfit aplikace dohlíží na správné nastavení času.

Misfit Command až roční výdrž

Výrobce slibuje roční výdrž baterie, a to jak díky Bluethooth LE, tak standardní baterii CR2430. Pouzdro má v průměru 44 mm a je vyrobené z nerezové oceli (tloušťka je 15 mm). Pásky jsou široké 20 mm a můžete je měnit dle libosti. Na výběr bude z několika variant, konkrétně z černé, stříbrné a zlaté barvy. Kromě stříbrné verze, která nabídne kovový náramek, mají ostatní barvy náramky sportovní.

Předprodej těchto elegantních hodinek začne 28. listopadu. Cena se bude pohybovat kolem 4 000 korun (150 €) se sportovním páskem. Kovový bude dražší asi o 500 korun (170 €).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Je mi 22 let a studuji Tělovýchovu+žurnalistiku v Olomouci. Mezi mé největší koníčky patří sport. Především ale fotbal a posilování. Rád jezdím na kole, plavu a běhám, baví mě i zimní sporty jako lyžování a hokej. Rovněž se zajímám o zdravý životní styl. Pochopitelně se zajímám i mobilní telefony.

Komentáře

Ján Valkovič

22. 11. 2017, 14:26

V článku je chyba, v predpredaji sa dajú kúpiť už teraz a posielať ich začnú 28.11.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat