Apple A11X se poprvé objeví asi v novém iPadu Pro

Apple A11X se poprvé objeví asi v novém iPadu Pro
2017-11-22T12:00:23+02:00
• 22. 11. 2017

Když společnost Apple teprve v září představila novou čipovou sadu A11 Bionic u modelů iPhone X a iPhone 8, tak málokdo z nás očekával, že se v listopadu budeme bavit o jeho očekávaném nástupci. Nejnovější spekulace mluví o novém procesoru A11X Bionic. Podle posledních zpráv se může ukázat již začátkem jara u nové generace tabletu iPad.

Dostáváme se na 7nm výrobní procesy

Spekulanti hovoří o tom, že procesor Apple A11X Bionic jako první dostane iPad Pro chystaný na březnovou konferenci WWDC. Má jít vůbec o první procesor s osmi jádry pod kapotou a vyrobený 7nm procesem u tradičního partnera TSMC z Tchaj-wanu. Současná verze čipu je mimochodem vyrobena starší 10nm technologií. Čipovou sadu asi sestaví konkrétně ze tří výkonných jader Monsoon a pěti úsporných jader Mistral.

Stejného dodavatele mohou zvolit také v případě přespříští generace A12 pro zářijovou událost WWDC, kde pravděpodobně odhalí nové iPhony. Přesnější informace lze vyhlížet někdy během prvního čtvrtletí roku 2018. Do té doby musíme brát v potaz veškeré spekulace od různých zdrojů. Nicméně dnešní zdroj MyDrivers nemá špatnou vizitku ve srovnání se skutečností.

Zdroj: news.mydrivers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat