Nokia MD-22 – bezdrátový reproduktor k Nokii 2

Nokia MD-22 – bezdrátový reproduktor k Nokii 2
2017-10-02T10:36:25+02:00
• 1. 10. 2017

V současné době koluje v kuloárech několik spekulací týkající se plánů společnosti HMD do konce tohoto roku. První polovina ještě očekává příchod minimálně tří Android zařízení v podobě Nokia 2, Nokia 7 a Nokia 9, kdežto zbývající část včetně médií ve Finsku hovoří pouze o modelu Nokia 2 a bezdrátovém reproduktoru s označením MD-22, který byl teprve dnes vůbec poprvé zmíněn.

Reproduktor MD-12 pobývá v prodeji od roku 2014, takže jeho nástupce MD-22 dorazí takřka v pravou chvíli. Prozatím sice neznáme jeho žádnou funkci, ale je víceméně jasné, že bude hlavně plnit funkci reproduktoru. K tomu mohou například přidat větší výdrž baterie nebo lepší zvuk. Na prodejní pulty se dostane do konce roku za cenu v rozmezí 30 až 40 euro (tj. cca 780 – 1 040 Kč).

Nokia MD-22 opět v pestrých barvách půjde do prodeje všude tam, kde momentálně HMD oficiálně prodává telefony Nokia, čili ani Česká republika by neměla být vynechána. Nakonec zůstává jen otázkou času a Nokia v rukou finské HMD Global odhalí karty na zbytek roku 2017.

Zdroj: nokiamob.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat