Meizu M6 Note One Piece – na počest japonským manga komiksům

Meizu M6 Note One Piece – na počest japonským manga komiksům
2017-10-01T11:00:55+02:00
• 1. 10. 2017

Čtenáři a fanoušci manga komiksů jsou poctěni společností Meizu, která pro ně připravila speciální edici telefonu M6 Note uvedenou na mobilní trh v srpnu. Model nese název M6 Note One Piece a především charakteristický design má právě podle japonského manga. Vnitřní hardwarová výbava není ničím ozvláštněna, takže zařízení stále bude vynikat mezi ostatními zástupci střední třídy.

Přední část je oděna do černé barvy, kdežto záda jsou červené se žlutými akcenty. Tím úpravy nekončí, protože také uživatelské rozhraní prošlo příznačnou proměnou včetně ikon, tapet nebo widgetů. Za tuto přeměnu si případní fanoušci připlatí dle vybrané verze v rozmezí 400 až 700 čínských jüanů (tj. cca 1 326 – 2 320 Kč) oproti běžné variantě telefonu. Pro připomenutí se hodí zmínit alespoň základní specifikace.

FullHD displej s úhlopříčkou 5,5 palce pohání procesor Snapdragon 625 od Qualcommu a 4 000mAh baterie. Zadní část disponuje 12MPx + 5MPx fotoaparátem nebo přední část získala 16MPx kamerku. Závěrem zbývá zveřejnit prodejní ceny, které začínají u 1 699 čínských jüanech (tj. cca 5 632 Kč) za 3GB paměť RAM + 32GB úložiště. Nejvyšší konfigurace (4GB paměť RAM + 64GB úložiště) pořídíte za 2 398 čínských jüanů (tj. cca 7 949 Kč).

Zdroj: playfuldroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat