Moto X4 – unikají fotografie nepředstavené novinky aktualizováno

Moto X4 – unikají fotografie nepředstavené novinky [aktualizováno]
2017-08-11T11:15:04+02:00
• 11. 8. 2017
2

Aktualizováno 11. 8.

Před měsícem Evan Blass (@evleaks) zveřejnil podobu nadcházejícího modelu Moto X4. Konkrétně se jednalo o tiskový render a bylo jen otázkou času, než se někde objeví fotografie této nepředstavené novinky. Díky brazilskému úřadu pro homologaci se dozvídáme, jak novinka vypadá ve skutečnosti.

Na snímcích jde vidět, že na zadní straně se skutečně nachází dvojice foťáků. Kromě toho se potvrzuje přítomnost konektoru na sluchátka, USB C konektor a domácí tlačítko, v kterém je zabudovaná čtečka otisků prstů.

Přední strana ponese navíc LED blesk pro lepší selfie snímky. Ačkoliv zatím nemůžeme potvrdit, jaký typ displeje bude požit, dá se odhadovat, že boční rámečky budou minimální.

Zatím se jen spekuluje o hardwarové výbavě a není zcela jasné, co vlastně bude použito. Stále tedy platí, že by se mělo jednat o model zapadající do střední třídy. Na další informace si budeme muset počkat.

Původní článek 5. 7.

Motorola zazářila s modely Moto X, které se staly relativně úspěšné a byly přijaty kladně. Bohužel jsme se minulý rok nedočkali jakéhokoliv nástupce. Místo toho se výrobce soustředil na zbylé řady, mezi kterými se vyjímala série Moto Z (Play). Nedávno došlo na uvedení Moto Z2 Play a brzy bychom mohli spatřit Moto X4.

Motorola – únik odhalil všechny modelové řady pro letošní rok

S roční pauzou tedy přijde nástupce Moto X Play. Novinka Moto X4 zapadne svými specifikacemi pravděpodobně do střední třídy, ale budeme si muset počkat na samotné uvedení. Zatím se spekuluje o Full HD rozlišení, přičemž se o výkon postará Snapdragon 630 s osmi jádry a taktovací frekvencí 2,2 GHz. K dispozici bude mít 4 GB operační paměti a 64GB úložiště.

Podoba zveřejněná Evanem Blassem

Na zadní straně se bude nacházet duální foťák s 8 a 12 MPx. Přední strana bude osazena 16MPx senzorem. Pod displejem se bude nacházet čtečka otisků prstů podporující gesta. Všemu bude dodávat energii baterie o kapacitě 3000 mAh. Motorola použije pro konstrukci kov a navíc bude Moto X4 disponovat certifikací IP68, což zaručí odolnost vůči vodě a prachu.

V tuto chvíli neznáme ani časové období, kdy by mohlo dojít k uvedení. Předpokládáme, že by se tak mohlo stát na veletrhu IFA v Berlíně, případně u nějaké speciální příležitosti.

Zdroje: venturebeat.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

vypadá sympaticky

Milan Strnadel

6. 7. 2017, 14:11

Třetí generace byla moto x style ( pure edition). Moto x play byla HW slabší s větší baterií a oproti style byla plastová.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat