Motorola – únik odhalil všechny modelové řady pro letošní rok

Motorola – únik odhalil všechny modelové řady pro letošní rok
2017-05-14T22:35:21+02:00
• 15. 5. 2017

Pokud výrobci uniknou nějaké informace, většinou jde o podrobnosti spjaté s určitým modelem. Trochu smůlu má nyní Motorola, jelikož tomuto výrobci unikl snímek z prezentace zachycující kompletní skladbu všech modelových řad pro letošní rok. Díky tomu také nyní víme, že se portfólio výrobce opět rozroste a nově nabídne Motorola rovnou pšt modelových řad (Z, X, G, E, C).

Únik nemá na svědomí nikdo jiný, než všem známý Evan Blass. Na fotografii lze vidět znázorněné produkty zařazené do jednotlivých řad a u každého máme zmíněné základní specifikace, jako úhlopříčku displeje a další zajímavé detaily, kterými daný model vyniká.

Nejnižší třída bude zastoupena dvěma modely z řady C. Moto C nabídne 5palcový 480p displej a podporu 4G. Ze snímku sice není poznat číslo, vidíme jen písmenko „G“, ale předpokládáme, že podporou 3G by se výrobce nechlubil. Moto C Plus pak nabídne překvapivě stejně velký displej, jen s vyšším HD rozlišením. Potěší zejména 4000mAh baterie.

O něco lépe vybavená řada E nabídne taktéž dva zástupce. Moto E bude mít opět 5palcový displej, tentokrát již s HD rozlišením i u nižsího modelu. Krycí sklo nabídne 2.5D úpravu a ve výbavě nalezneme snímač otisků prstů. I lepší model E Plus nabídne pravděpodobně snímač a stejně upravené sklo, polepší si ale v úhlopříčce na 5,5″ a baterie ohromí kapacitou 5000 mAh.

Dále zde máme řadu G zastoupenou opět dvěma modely – Moto gS a Moto gS+. Moto gS nabídne 5,2″ FullHD displej a celokovové tělo, zatímco gS+ se pochlubí větším 5,5″ displejem s totožným rozlišením a navíc nabídne duální fotoaparát o zatím neznámém rozlišení.

Dále zde máme novinku v podobě modelu X4, jehož video včera uniklo. Telefon by měl vynikat zejména designem s cílem na perfektní dílenské zpracování. Ve výbavě nalezneme 5,2″ FullHD displej se zahnutými hranami. Dále zde máme funkci „SmartCam“, což bude pravděpodobně novinka spjatá s fotoaparátem.

A nakonec přichází nejlépe vybavená řada Z, kde budou k dispozici modely Z Play a Z Force. Oba nabídnou podporu Moto Mods, oba budou také zřejmě disponovat 5,5″ FullHD displejem a u modelu Z Force bude displej speciálně chráněn proti rozbití. Také bude k dispozici 1Gb LTE připojení, což poukazuje na přítomnost minimálně procesoru Snapdragon 835, jelikož tento jako jediný momentálně podporuje modem X20.

Letos se tedy máme na co těšit, i když zatím nevíme o novinkách mnoho. To se však průběhem času změní, jelikož budeme jistě hojně zásobování dalšími úniky o jednotlivých modelech.

Zdroje: androidpolice.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat