Samsung Galaxy S8 Active na uniklých fotografiích aktualizováno

Samsung Galaxy S8 Active na uniklých fotografiích [aktualizováno]
2017-07-23T20:50:52+02:00
• 23. 7. 2017
2

Aktualizováno 23. 7.

Takřka před měsícem jsme se dozvěděli základní specifikace kolem chystaného smartphonu Galaxy S8 Active, který bude lákat zvýšenou odolností. Bylo celkem jasné, že v tomto případě nebude použit zakřivený displej, jelikož by ochranné sklo nedokázalo snést větší nárazy. Díky uniklým fotografiím je nyní jasné, že Samsung použije standardnější displej. I tak se novinka bude pyšnit menšími rámečky. Z přední strany tak bude připomínat LG G6.

Původní článek 30. 6.

Dlouho očekávaný model Galaxy S8 Active se nevyhnul dalšímu úniku, který přichází jen chvíli po testování v benchmarku Geekbench. Tentokrát jej měl možnost vyzkoušet grafický benchmark GFXBench a jihokorejský výrobce si samozřejmě neuhlídal před veřejností jeho pravděpodobné specifikace. Společnost Samsung může nejnovější přírůstek přinést již v následujících týdnech či nejbližších měsících.

Zveřejněný výpis mu připisuje 5,4palcový displej s rozlišením 2 008 x 1 080 pixelů, pod nímž běží osmijádrový procesor Snapdragon 835 od Qualcommu po boku grafickému čipu Adreno 540 a 4GB operační paměť RAM. Uživatelé budou mít k dispozici 64GB úložiště. Avšak nelze vyloučit přítomnost slotu pro paměťové microSD karty. Přední panel také doplňuje 7megapixelová kamerka na oblíbené selfie fotografie.

Zadní část nese 11megapixelový fotoaparát s tím, že výsledná hodnota bude asi 12 megapixelů. Softwarovou stránku zastoupí systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat, kterou Samsung ještě překryje vlastní uživatelskou nadstavbou. Určitě nebude chybět zvýšená odolnost minimálně v podobě robustní konstrukce nebo získané IP certifikace.

Zdroje: mysmartprice.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ta čtečka na zádech to ne :(

Přemysl Vaculík

VIP 24. 7. 2017, 12:07

Jinak to nyní vyřešit nejde. Qualcomm ještě nemá hotovou čtečku do displeje.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat