Asus ZenFone 4 Max získal certifikaci a přijde včas

Asus ZenFone 4 Max získal certifikaci a přijde včas
2017-07-27T11:30:25+02:00
• 27. 7. 2017

Kompletní informace kolem 4. generace modelové řady Zenfone sice známe z konce minulého měsíce, ale dnešní zprávy přinášejí bližší specifikace telefonu Zenfone 4 Max (X00ID). Zařízení získalo potřebnou certifikaci FCC u úřadu ve Spojených státech a již mu nic nebrání v cestě k novým zákazníkům. Čínský výrobce rozeslal pozvánky na tiskovou konferenci, takže ani Zenfone 4 Max určitě nebude chybět mezi žhavými novinkami.

Zenfone 4 Max (X00ID) v čele zabere 5,5palcový displej s HD rozlišením a přední 8megapixelová kamerka na populární selfie snímky. O hlavní výkon se postará osmijádrový procesor Snapdragon 430 od Qualcommu, grafický čip Adreno 505 nebo operační paměť RAM o velikosti 3 GB. Uživatelé budou mít k dispozici interní úložiště o velikosti 32 GB. Podpora paměťových microSD karet není dodnes potvrzena.

Zadní část zaujme hlavně dvojici senzorů fotoaparátu. Zatímco první senzor nabídne maximální rozlišení 12 megapixelů, tak záda mu bude ještě krýt 5megapixelový snímač. Společnost Asus zahájí jeho cestu na konci příštího měsíce nebo při zahájení nového školního roku. V první vlně má dojít na mobilní trhy ve Spojených státech, Evropě, Singapuru a Malajsii za neznámou prodejní cenu.

Zdroj: grab2shop.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat