Duo taktéž jako Allo dostalo aktualizaci na verzi 12

Duo taktéž jako Allo dostalo aktualizaci na verzi 12
2017-06-12T07:19:38+02:00
• 12. 6. 2017
1

Tento týden jsem vás informovali o příchodu verze 12 pro Google Allo. Nyní se dočkáváme i aktualizace pro bratříčka této aplikace, která se jmenuje Google Duo. Duo slouží k uskutečňování video a audio hovorů. Zatím však tyto aplikace nejsou plně rozšířeny mezi uživateli avšak Google pravděpodobně plánuje do budoucna větší začlenění do svého systému.

duo

Pokud opět čekáte revoluční změny, tak vás zklameme

Jaká novinka tedy byla přidána? Jedná se o jedinou změnu, a to v podobě automatického skrývání kontrolních tlačítek v průběhu hovoru. Nyní uživateli zůstane zobrazené pouze vlastní okénko, kde je zobrazen obraz z vaší přední kamerky. Uživatel tedy bude mít lepší a skoro ničím nerušeným pohled na volanou protistranu. Pouhým kliknutím na obrazovku se vám ikonky schovají či objeví.

V aplikaci se též objevily přípravy na chystané změny. Jednou z nich je zlepšení kvality audio hovoru. V budoucnu tedy aplikace bude sama přepínat podle šířky pásma, na kterém bude uživatel připojen. Novinka je pojmenovaná Enable low bandwidth (2G) audio mode. S největší pravděpodobností se zatím jedná o testovací možnost pro vývojáře. Do budoucna to však uživatelům umožní lepší hovory.

Na chvíli se v aplikaci objevila i řádka kódu, která se týkala notifikací, ta zněla Get updates on contacts and features. Pravděpodobně tedy uživatelé budou dostávat dva typy notifikací: jedna bude ohledně nových funkcí v Duu a druhý typ bude oznamovat, když se vaši přátelé přidají do této aplikace.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Petr Štěpánek

12. 6. 2017, 7:52

když mi to vecpe do systému, stejně to nebudu používat, podobně jako hangouts. Budou to zase první aplikace které z founu poletí, případně budou deaktivovány.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat