Hangouts nově podporuje CallKit od Applu

Hangouts nově podporuje CallKit od Applu
2017-06-06T07:00:52+02:00
• 6. 6. 2017

Americká společnost Google před několika hodinami zveřejnila zbrusu novou aktualizaci, jež je dostupná pro majitele iOS zařízení. Nový instalační balíček se týká pouze aplikace pro zasílání zpráv a vykonávání hlasových hovorů, tedy Hangouts.

Aktualizace je vybavena podporou pro CallKit od Applu. Cupertinská společnost tuto funkci vůbec poprvé představila při odhalení iOS 10. Mimo jiné se jedná o funkci, která umožňuje vývojářům aplikací třetích stran načítat, upravovat a vyhodnocovat informace o voláních.

Jakmile se k uživatelům aktualizace dostaví, po její instalaci mohou ihned začít vykonávat telefonní hovory, a to pomocí interní aplikace nebo hlasových příkazů Siri. Rovněž bude možné přijímat příchozí hovory z Hangouts pomocí uživatelského rozhraní pro volání v zařízení iOS.

Podporu CallKit pro službu Hangouts můžete povolit přímo v aplikaci – Nastavení > kliknout na „Answer on lock screen“. Jakmile službu povolíte, budou se vám automaticky příchozí hovory zobrazovat se stejným uživatelským rozhraním a všemi pravidelnými funkcemi, jako u klasické interní aplikace pro volání.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat