Moto Z2 Play bude tenčí, lehčí a nabídne menší baterii aktualizováno

Moto Z2 Play bude tenčí, lehčí a nabídne menší baterii [aktualizováno]
2017-05-06T11:30:20+02:00
• 6. 5. 2017

Aktualizováno 6. 5.

Kromě novinky Moto Z2 se také dočkáme odlehčené verze Moto Z2 Play. V porovnání s loňským modelem dojde na několik změn, přičemž ne všechny jsou pozitivní. Dle dosavadních informací dojde na redukci baterie. Místo původních 3510 mAh bude k dispozici kapacita 3000 mAh. To má samozřejmě souvislost s rozměry. Moto Z2 Play bude o milimetr tenčí, takže se dostáváme na hodnotu 5,99 milimetrů. Novinka bude lehčí o 20 gramů.

Tip: Moto Z Play – exkluzivita s takřka čistou esencí Androidu [recenze]

Co se týče displeje, nemělo by dojít k jakékoliv změně, opět půjde o 5,5palcový displej s Full HD rozlišením (AMOLED). Původní procesor Snapdragon 625 bude nahrazen modernizovanou verzí Snapdragon 626 nabízející jen vyšší frekvenci.

Poslední změna se dotkne zadního foťáku. Původní 16MPx senzor byl nahrazen 12MPx. Světelnost bude f/1.7, což je značné vylepšení oproti původní hodnotě f/2.0.

Motorola se zatím nenechala slyšet, kdy představí nové modulární smartphony. Je celkem možné, že se tak stane kolem veletrhu IFA v Berlíně.

Původní článek 13. 4.

Poměrně nedávno Evan Blass poukázal na existenci smartphonu Moto Z2, kterého bychom se měli dočkat ještě letos. V březnu se objevil snímek, na kterém mohl být vyobrazen právě tento model, ale neměli jsme jakoukoliv jistotu, jestli je to skutečně Moto Z2.

Nyní se na světlo světa dostává nekvalitní obrázek Moto Z2. Na snímku níže si lze všimnout hlavní novinky – duálního zadního foťáku. Zřejmě tak Motorola jen následuje současný trend, což by ji mohlo posunout fotografické schopnosti.

Také si lze všimnout, že zadní strana obsahuje standardní rozložení konektorů. Dá se tedy předpokládat, že bude zachována kompatibilita původních přídavných modulů Moto Mods.

Moto Z Play – exkluzivita s takřka čistou esencí Androidu [recenze]

Zatím se předpokládá, že budou k dispozici opět dvě verze Moto Z2. Nejvybavenější by měla nabídnout Snapdragon 835 a cenově dostupnější Snapdragon ze série 600. Na další detaily si budeme muset počkat. Zatím předpokládáme, že by k odhalení mohlo dojít ve třetím čtvrtletí tohoto roku.

Zdroje: androidcentral.com, venturebeat.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat