Huawei chystá nový model Nova 2

Huawei chystá nový model Nova 2
2017-05-05T10:00:37+02:00
• 5. 5. 2017
3

První generace modelu Nova od společnosti Huawei si prošla oficiálním představením na loňském ročníku veletrhu IFA a čerstvé spekulace kolem nového nástupce zatím nasvědčují právě tomu, že i druhá generace se dočká premiéry letos v Berlíně. Čínský výrobce pochopitelně neprozradil žádné informace, takže musíme vycházet jen z těch, které nám nabídla databáze čínského telekomunikačního úřadu TENAA.

Nova 2 prošla u designového zpracování kompletním přepracováním, což znamená ztrátu podobnosti s referenčním Nexusem 6P. Kovovou konstrukci vyplní vzadu snímač otisků prstů, dvojice senzorů u fotoaparátu nebo vpředu naleznete displej s 2.5D zakřivením. Růžové provedení ze zveřejněného snímku nebude jediným východiskem. Očekávat lze minimálně stříbrnou a zlatou variantu.

Prvky hardwarové výbavy nejsou v současné chvíli bohužel známy, ale stále by mělo jít o zařízení zapadající mezi telefony ze střední třídy. Oproti předchůdci dorazí alespoň aktuální systém Android ve verzi 7.0 Nougat, nějaký novější procesor od Qualcommu, kvalitnější fotoaparát či větší úložiště. Nakonec úhlopříčka displeje zřejmě neporoste, jelikož do budoucna se má také objevit verze s přívlastkem Plus.

Zdroj: cnmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vypadá velmi slušně! Musím říct, že Huawei si mě teď celkem získal i P9 Lite 2017

Jakub Cabal

5. 5. 2017, 16:31

První generace Huawei Nova je hezčí (můj názor)! Navíc teď lze koupit už za cca 7500 Kč a to už je zajímavější.

Petr Matula

6. 5. 2017, 22:51

Tak u té první generace je znát silná inspirace nexusem 6P, akorát nemá velké stereo reproduktory a méně vystouplou část s foťákem, který je menší. Tělo samozřejmě trochu upravili s těmi plasty na antény.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat