Samsung má zřejmě „problém“ s displeji u Galaxy S8

Samsung má zřejmě „problém“ s displeji u Galaxy S8
2017-04-18T14:39:33+02:00
• 18. 4. 2017
5

Nedávno jsme vás informovali o výsledcích firmy DisplayMate, která konstatovala, že Galaxy S8(+) má bezkonkurenčně nejlepší displeje na současném trhu. Po fiasku s Galaxy Note 7 je Samsung pod drobnohledem nejen médií a jakákoliv kauza by mohla poškodit prodeje těchto novinek. Zatím mohou být zákazníci nespokojeni s tlačítkem Bixby, ale jak se ukazuje, možná se nám tu rýsuje jiný problém.

Ačkoliv Galaxy S8 není oficiálně v prodeji a v podstatě rozesílání mezi zákazníky dojde v těchto dnech, respektive koncem týdne, tak první majitelé zaznamenávají problémy. Konkrétně se menší kauza začíná rozehrávat kolem displejů. Některé kusy totiž mají silnější červený nádech než jiné. Sami posuďte na dvou fotkách níže, že je to značný rozdíl.

Nejvíce se tento nedostatek projevuje při porovnání zobrazení nastavení. V případě zobrazení šedé barvy, či jakékoliv jiné, není rozdíl tak patrný. Jedná se v podstatě o běžný problém AMOLED displejů, ale u nejnovějšího top modelu je rozdíl v podání barev velký.

Samsung zatím poskytl informaci, že se nejedná o problém kvality výroby. Uživatelé si prý mají pohrát s nastavením displeje v rámci systému a pokud nedojde ke zlepšení, mají kontaktovat servisní středisko. Zatím tedy nevíme, jak bude případné problémy řešit. Je možné, že uzná reklamaci, ale to vždy bude záležet na konkrétním servisním středisku.

Nyní si musíme počkat, jestli se jedná o nedostatek prvních sérií, nebo o normální součást výroby. Pakliže se objeví jakékoliv doplňující informace, aktualizujeme článek.

Zdroje: gsmarena.com, reddit.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Aktualizacia absolutne nepomohla,v nadstaveniach stiahnuta cervena nepomohlo, v servisnych nadstaveniach po vytoceni*#15987# stiahnuta cervena nepomohlo. Mimochodom ani tie sluby co mate v nay ze vam daju s8 ku ked bude vas v servise je klamstvo.Nemaju ich, zevraj vsetky, sice nepovedali kolko maju pozicane. Co vas nutia a otravuju v nay dome poistenie proti kaslu, proti rozbitiu, proti kradezi a dalsie kokokoko…… ani to nemaju, nemaju to, co do vas tlacia!!! Mne dali s7 edge na podpis, ze ked……. telefon bude pri vrateni kaslat(to ako sranda) bude poskodeni, makroskrabance vseto ide opravit na moje naklady a moj bude vrateny az po oprave pozicaneho kusu a ked to nezaplatim tak mi nevratia a predaju moj fon aby mali na opravu.Toto vsetko som musel podpisat,cakal som ze ma tam podreze a zobere krv na DNA.Oni by mali platit mne!! Ze kupite fon za 800 € a hned ide na opravu po5tich dnoch,po piatich pre to, lebocakate na aktualizaciu co to ma napravit!! Clovece ani to pisat neviem, co vo mne vre zlc a objavil som v sebe vsetko zle, po 45 rokoch mojho zivota!!! Tak samsung, opakujem samsung!!! si nevie poistit, pre nich posraty telefon ktory ma putovat po ludoch pri ich opravach!!! Je mi s toho na grc a idem si dat lieky na tlak. Este ze mam doma obal na samsung s7 a mozem ho chranit ako oko v hlave, lebo pred s8 som mal s7edge a obal som nepredal!!!

Ján Valkovič

19. 4. 2017, 17:06

A nemaju zapnuty nocny rezim? Vyzera to tak :D

Vasek Zlotorovic

18. 4. 2017, 19:12

No, kdyby Samsung konecne pohledl do zrcadla a zameril se opet hlavne na vyrobu automatickych pracek apd., tak by se svetu ulevilo…
…ale zase by spousta lidi nemela o cem psat :)

Petr Štěpánek

18. 4. 2017, 14:53

a je tam stejné nastavení? ten rozsypanej čaj je na každým telefonu jinej.

Přemysl Vaculík

VIP 18. 4. 2017, 15:15

Dle informací na Reddit – zkoušeli stejné nastavení, ale i tak se nic nezměnilo. Letmý nádech jde pozorovat u Nexus 6P (stříbrná má jiný displej než tmavá verze), ale v tomto případě je dosti výrazný.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat