Vernee Mars – kvalitou displeje se vyrovná iPhonu sponzorovaný článek

Vernee Mars – kvalitou displeje se vyrovná iPhonu [sponzorovaný článek]
2016-10-10T08:29:39+02:00
• 10. 10. 2016

V roce 2012 se začala rozšiřovat technologie In-cell a za jejím úspěchem a slávou stojí především iPhone, který ji začal jako jeden z prvních využívat. In-cell je technologie, která umožňuje snížení tloušťky telefonu tím, že je upravena tloušťka displeje. Na rozdíl od klasických displejů kombinuje In-cell v jedné vrstvě digitizér, dotykový vstup a LCD obrazovku. I výroba takového displeje je složitější a dražší, a proto se do ní nepouští mnoho výrobců.

lb7a5490-%e2%95%97is%e2%94%a4a%e2%94%80-s%e2%96%92%e2%96%92z

Zmíněná technologie také disponuje tenčí skleněnou vrstvou, takže se snižuje celková tloušťka telefonu. Tyto vlastnosti jsou také důvodem, proč je touto technologií vybaven i Vernee Mars. Díky In-cell displeji poskytuje Vernee Mars mnohem lepší zobrazovací vlastnosti a také pozorovací úhly.

%c2%a4%e2%94%acde

Výrobce si ve svém videu připravil srovnání displejů u iPhone 6 Plus, Meizu Pro 6 a Vernee Mars. iPhone a Vernee disponují technologií In-cell a Meizu On-Cell. Meizu se pak liší i velikostí displeje, má jen 5,2 palce. Rozlišení je ale všude stejné, tedy FullHD. Zajímavé také je, že Vernee Mars má nejlepší podíl velikosti displeje k tělu (81,1 %) a také má nejužší rámeček (1,01 mm).

Vernee Mars má celokovové tělo se zahnutým anténním proužkem, přichází s osmijádrovým procesorem a 4 GB RAM. Nezklame ani fotografické nadšence, díky 13MPx snímačí IMX258 od Sony s PDAF. Na první pohled to vypadá, že Mars nemá čtečku otisků prstů. Zdání však klame, jelikož je čtečka integrována do bočního tlačítka.

Prodejní cena za Vernee Mars je 249 dolarů, nicméně během předprodeje lze telefon získat jen za 229 dolarů. Více detailů naleznete na webu Vernee a telefon můžete zakoupit v obchodu GearBest.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat