Elephone R9 – minimum rámečků a pořádná výbava

Elephone R9 – minimum rámečků a pořádná výbava
2016-09-24T09:00:21+02:00
• 24. 9. 2016
2

Po modelu P9000 od společnosti Elephone, který v celém světě sklidil velice dobré ohlasy za designové zpracování, vnitřní výbavu a v neposlední řadě také prodejní cenu, by mělo dorazit další zajímavé zařízení. Telefon s označením R9 bude pravděpodobně napodobovat nejnovější Galaxy Note 7 od Samsung, ale to čínský výrobce si nechce samozřejmě připustit. Přesto opět vynikne v davu díky přijatelné cenovce nebo prémiové konstrukci.

elephone-r9

Novinka nabídne postranní rámečky s tloušťkou pouhých 0,6 milimetrů, což již potvrdila samotná firma na svých oficiálních stránkách. Dále se můžeme přiklánět ke kovovému rámečku, zadní části vyrobené z odolného skla či hardwarovému tlačítku umístěnému vpředu pod displejem. Ačkoliv momentálně neznáme žádné specifikace, tak ty nejdůležitější začínají vyplouvat nad povrch od neznámých zdrojů.

Čelní panel asi zabere 5,5palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. O výkon se postará desetijádrový procesor Helio X20 od MediaTeku a 4GB operační paměť RAM. Uživatelé dostanou k využití 32GB úložiště. Výdrž by mohla zajistit baterie o velikosti 3 000 mAh. Seznam nijak podložených informací podtrhuje funkce dual-SIM a systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Nakonec až příští měsíce ukážou bližší zprávy kolem tohoto modelu.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Postranni rámeček pouhých 6mm? To asi těžko ne.

Přemysl Vaculík

VIP 24. 9. 2016, 16:59

Chybička se vloudila, jde o 0,6 mm.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat