Extrémní výprodej Xiaomi produktů u TinyDeal sponzorovaný článek

Extrémní výprodej Xiaomi produktů u TinyDeal [sponzorovaný článek]
2016-08-18T23:45:53+02:00
• 18. 8. 2016
2

Internetový obchod TinyDeal momentálně rozjíždí rozsáhlý výprodej veškerého zboží od populárního výrobce Xiaomi. Na všechny produkty je sleva až 50 dolarů za kus, přičemž bonusem je také doprava zdarma do všech zemí, včetně České republiky. Telefony od Xiaomi zná snad každý, a tak si v tomto článku ukážeme ty nejlevnější z nabízených produktů, včetně těch méně známých.

Xiaomi Piston

Piston jsou zřejmě nejpopulárnějšími sluchátky od Xiaomi, a tak není divu, že se s nimi setkáváme i v rámci této akce. Sluchátka jsou momentálně k mání za 134 korun a nabídka je časově omezená. Sluchátka se pak mohou pochlubit stylovým kovovým provedením, zabudovaným mikrofonem nebo plochým kabelem, který se téměř nedá zamotat.

1_01

Kromě dobrých basů, výšek a nízké hladiny šumu poskytují sluchátka díky součástkám z metalických kompozitů výborný hudební zážitek, který je nesrovnatelný s klasickými sluchátky, která dostáváte společně s telefonem. Přitom investice do těchto není vůbec vysoká a zájemci mohou Xiaomi Piston zakoupit zde.

Xiaomi senzor vlhkosti a teploty

Za 182 korun si můžete pořídit chytrou kulatou krabičku, jež v sobě kombinuje teploměr a senzor vlhkosti. Jeho výhodou je zejména snímání veškerých hodnot v reálném čase, přičemž ty je možné následně porovnávat například s historickými rekordy a podobně.

510657_131038859010895691

Měření není zcela přesné, u teploty se může hodnota lišit o ±0.3℃, vlhkost pak může vykazovat hodnotu lišící se o ±3 %. Každopádně se nejedná o nijak zásadní odchylky a důležité je, že vás zařízení včas upozorní na abnormální změny teploty či další situace, což mnozí jistě ocení. Zakoupit senzor můžete na této stránce.

Xiaomi chytrá LED žárovka

Pokud si potrpíte na chytré hračky do domácnosti, pak nesmí ve vaší lampě chybět LED žárovka od Xiaomi, která po připojení na Wi-Fi zvládá mnoho věcí. Skrze svůj telefon můžete upravovat jas, ale také kontrolovat spotřebu žárovky. Výrobce garantuje nízkou spotřebu a mimo jiné i ochranu očí díky šetrnému osvětlení. Zakoupit lze po omezenou dobu zde.

1_01 (1)

Xiaomi nabíječka do auta

Jako poslední produkt si ukážeme něco pro řidiče a samozřejmě i spolujezdce. Jde o nabíječku do zásuvky v autě, na jejímž konci se nachází dva USB konektory, oba s hodnotami 5V a 2.1A. Těmi lze po zapojení kabelu nabíjet nejen telefony, ale i ostatní přenosnou elektroniku, které například po výletu došla energie a cestou domů ji lze pohodlně doplnit.

1_01 (2)

To však není vše, jelikož po zapojení se lze k nabíječce připojit přes Bluetooth a následně skrze aplikaci ovládat i stereo systém ve vozidle. Podmínkou je spárování nabíječky s audio systémem vašeho automobilu. V případě, že po tomto produktu toužíte, můžete si jej za 239 korun objednat na této stránce.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

K tomu teploměru potřebuji ještě domácí stanici do xiaomi nebo ne funguje samostatně?

Myslím, že bude stačit aplikace Mi Home do telefonu…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat