Bullets V2 – nová sluchátka od OnePlus představena

Bullets V2 – nová sluchátka od OnePlus představena
2016-08-27T15:14:46+02:00
• 27. 8. 2016

Společnost OnePlus před několika dny představila nová sluchátka – OnePlus Bullets V2, která jsou designově navrhnuta tak, aby stylově doplňovala telefon OnePlus 3. V praxi však budou fungovat s kterýmkoliv jiným telefonem. Na návrhu a výrobě se podílela německá společnost LOFO, zabývající se audio technikou.

Dle OnePlus nabízejí nová sluchátka zcela nový požitek z poslechu hudby. Speciální proces ladění jim umožnil zvýraznit basy, zjemnit výšky a zprostředkovat hladší středový výstup. Jejich frekvenční rozsah je pak 20 – 20000Hz a akustický tlak 107dB.

Bullets V2 12-bg

Na zploštěném kabelu nalezneme taktéž ovládací tlačítka s mikrofonem, díky nimž můžeme přepínat skladby, nastavit si hlasitost nebo uskutečnit hovory. Kromě kabelu jsou pak sluchátka z kvalitního hliníku, který je navíc postříkán zirkoniovým pískem. Díky této úpravě bylo docíleno o něco hrubšího povrchu, takže by sluchátka neměla vyklouzávat při manipulaci.

split-phone

K dostání jsou ve dvou provedeních – černé s grafitovým hliníkem nebo bílé se zlatým hliníkem. Jejich cena pro Českou republiku činí 599 korun včetně DPH, bohužel je nelze zatím zakoupit, jelikož na evropský sklad dosud nedorazily potřebné zásoby. Jakmile se tak stane, budou k dispozici na této stránce za již zmíněnou cenu.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat