Slevy ke dni populace sponzorovaný článek

Slevy ke dni populace [sponzorovaný článek]
2016-07-13T09:45:13+02:00
• 13. 7. 2016

Před pár dny proběhl celosvětový den den populace. Everbuying.net pro své zákazníky díky tomu zlevnil mnoho produktů. Jedná se hlavně o elektroniku, ale v nabídce naleznete i takové předměty, jako je například akční kamera, skládací kostky pro děti, anebo plyšáky v podobě želvy.

Výstřižek

Mezi nejvýraznější zlevněné zboží se řadí samozřejmě telefony s vyšší cenovkou. Jedním z takových je vydařený Ulefone Power s nejnovějším operačním systémem Android 6.0 Marshmallow. Tento telefon vás zaujme svou velikostí displeje, pokud máte rádi větší uhlopříčku. Jedná se totiž o 5,5 palcový fullHD displej. Přední stranu chrání tvrzené sklo Gorilla Glass 3. RAM poskytne dostatečnou kapacitu pro plynulý běh systému díky 3GB. Pro české uživatele je přítomna kompletní podpora LTE pásem, což vám zaručí mít rychlé internetové připojení stále s sebou. Ulefone Power vyjde na 146 $ (3 500 Kč).

Výstřižek

Abychom nezůstali pouze u nabídky telefonů, využít větší slevy lze i na chytré hodinky. Ty se dají využít nejen jako informace o čase, ale kdybyste si je pořídili pro děti, můžete díky tomu sledovat jejich polohu a mít tak dobrý přehled o pohybu. Nejedná se vůbec o drahou záležitost, protože takové Deest D5 stojí pouhých 29 $ (700 Kč). Hodinky mají funkci GPS vyhledávání a jejich vzhled je dělán pro mladší kategorie. D5 mají funkce navíc, jako je krokoměr a tlačítko SOS v případě ohrožení vašeho dítěte.

1454566379127466

Další zajímavé zlevněné produkty naleznete na stránkách akce zde. Při objednání je poštovné do ČR zcela zdarma.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat