Samsung Galaxy Note7 jako cloudové zařízení

Samsung Galaxy Note7 jako cloudové zařízení
2016-07-30T13:14:31+02:00
• 30. 7. 2016
2

Pát týdnů nazpět bylo zjištěno, že si Samsung, asijský technický gigant, nechal podat ochrannou známku na název SCT (Samsung Cloud Together). Ovšem jinde, než byste mohli čekat. Ano, tuto žádost přijaly úřady na evropském kontinentu a detaily uvádějí, že se má jednat o službu zajišťující cloudové úložiště pro chytré telefony a tablety.

note7

Podle nových zpráv uvidíme tuto službu jen jako Samsung Cloud a první zařízení, s nímž by tato služba měla pracovat, by měl být právě Galaxy Note7. Ten však ještě nebyl oficiálně představen. O cloudovém řešení stále mnoho nevíme, jelikož má k řádnému uvedení dojít společně s výše zmíněném zařízením.

Asi netřeba více rozvádět, co přesně cloudové úložiště bude znamenat. Synchronizace a zálohování dat je samozřejmostí. Též může gigant nabídnout velké úložné kapacity nebo se možná dočkáme dalších služeb na to napojených. Jako příklad si můžeme uvést možnost obnovení zálohy z jiného zařízení. To jest, všechna data z vašeho předchozího zařízení, včetně těch z aplikací, mohou být přenesena bez problémů do jiného. Co se však velikosti týká, pro začátek by majitelé modelu Note7 měli obdržet 5 GB zdarma.

Ve zprávě se ještě uvádí, že Note7 bude disponovat ochranným sklem Gorilla Glass 5 nebo portem USB typu C. To je bohužel prozatím vše.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Pavel Mareš

30. 7. 2016, 20:03

Děkuji, opraveno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat