LG X Mach a X Max se připojují k ostatním novinkám

LG X Mach a X Max se připojují k ostatním novinkám
2016-06-20T07:40:35+02:00
• 20. 6. 2016

Před více než 14 dny jsme mohli poprvé spatřit další dva mobilní zástupce do ještě stále čerstvé řady s označením X. Po modelech X Power a X Style jsme tentokrát svědky oficiálního představení novinek X Mach a X Max přímo společností LG. Telefony budou zase zařazeny do střední třídy, kde mohou zaujmout místo ve vyšších patrech. Jihokorejský výrobce oznámí až později přesnou dostupnost a prodejní ceny k jednotlivým zařízením.

LG X

LG X Mach disponuje 5,5palcovým IPS displejem s rozlišením 2 560 x 1 440 pixelů, který pohání šestijádrový procesor o taktovací frekvenci 1,8 GHz a 3GB operační paměť RAM. Vnitřní úložiště zvládne pojmout 32GB dat, přičemž nechybí slot pro paměťové microSD karty. Z rozměrů můžeme vyzdvihnout tloušťku 8,9 mm nebo váhu 150 gramů. V zadní části naleznete 12,3megapixelový fotoaparát, zatímco vpředu čeká 8megapixelová kamerka.

V zadní části nechybí přisvětlovací LED blesk či 3 000mAh baterie. Mezi ostatní specifikace patří systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow, funkce dual-SIM, podpora LTE cat. 9, WiFi, Bluetooth 4.1 Low Energy, GPS. Druhý zástupce X Max toho o sobě bohužel moc neprozradil. Výrobce jej prezentuje jen sloganem „velký displej pro větší zážitek ze sledování“. Nakonec někteří mu připisuji podobou výbavu, jako má X Max, s tím rozdílem, že nabídne 6palcový Full HD displej.

LG X (2)

Zdroj: lgnewsroom.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat