Samsung Veyron – Galaxy S7 s véčkovou konstrukcí

Samsung Veyron – Galaxy S7 s véčkovou konstrukcí
2016-06-20T10:00:38+02:00
• 20. 6. 2016
1

Společnost Samsung ani v letošním roce nevynechá výrobu nástupce modelu SM-W2016, který oproti ostatním telefonům má véčkovou konstrukci a nadstandardní hardwarovou výbavu. Jihokorejský výrobce postavil loňského zástupce po boku hlavního tahouna Galaxy S6 a v roce 2016 tomu určitě nebude jinak. Zařízení s označením SM-W2017 se v nabídce zařadí ke Galaxy S7 a již samotný interní název „Veyron“ novince předpovídá slibnou budoucnost.

Samsung Veyron

Úniky informací mu dávají do vínku dva 3,9palcové Super AMOLED displeje s HD rozlišením. Uvnitř šasi zaujme místo osmijádrový procesor Exynos 8890 z vlastní výroby běžící až na 2,3GHz frekvenci. Fotografie bude možné pořizovat 12megapixelovým fotoaparátem, zatímco milovníci selfie snímků si vystačí s 5megapixelovým snímačem. Původní SM-W2016 měl 3GB paměť RAM a 64GB úložiště, takže lze očekávat minimálně tuto konfiguraci.

Co se týče celkového zpracování, tak z hlediska použitého materiálu má převažovat sklo a odolná slitina kovu. Zbývající výbava zůstává stále ukryta pod pokličkou. Avšak telefon bude postupně získávat různé certifikace, které se neobejdou bez zápisu do veřejně přístupné databáze, čili další specifikace očekávejme brzy. V konečném výsledku chystané véčko s největší pravděpodobností bohužel nepřekročí hranice Asie.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Hošek

20. 6. 2016, 10:07

Jo a do Evropy nedorazí….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat