Facebook by mohl představit nové sebedestrukční zprávy

Facebook by mohl představit nové sebedestrukční zprávy
2016-05-03T14:15:05+02:00
• 3. 5. 2016
1

Čas od času se vám může stát, že budete chtít svému příteli či přítelkyni odeslat zprávu, která se po určitém čase automaticky odstraní. Může se jednat o zprávy obsahující informace o vašem bydlišti, telefonním číslu či jiných osobních datech. Pro tento typ zpráv existují aplikace, jako je Snapchat či BBM (BlackBerry Messenger). Ovšem podle nejnovějších informací to vypadá, že se podobné funkce dočkáme i u konkurenční a zároveň největší sociální sítě, Facebooku.

Dokazuje to nedávný tweet od @iOSAppChanges, který obsahoval obrázek v podobě screenshotu. Na zveřejněném obrázku byla zobrazena kýžená situace, kdy uživatel svému protějšku odeslal zprávu, která se po určité době automaticky odstranila. Jedná se o tzv. sebedestrukční zprávy, které by mohly Facebooku o něco málo zlepšit reputaci.

Facebook

Jestliže se na zveřejněný obrázek podíváme z detailnějšího pohledu, zjistíme, že se uživatelem odeslaná zpráva automaticky odstraní po 15 minutách. Jedná se de facto o obdobnou funkci, kterou nabízí Snapchat či BBM, ovšem s tím rozdílem, že se zpráva odstraní po určité době. U konkurenčních aplikací je princip lehce odlišný, neboť se zpráva odstraní poté, co ji váš protějšek přečte.

Zatím není zřejmé, kdy a jestli se nové funkce vůbec dočkáme, ale nic není vyloučené. Pokud Facebook novou funkci opravdu představí, bude nejprve dostupná pouze pro iOS zařízení. Samozřejmě vás o všem budeme informovat prostřednictvím článku.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Tomas Keller

4. 5. 2016, 0:07

Mě by spíš zajímalo, jestli je nebo bude možné, aby byl i Facebook ( messenger ) stejně jako Whatsapp šifrovaný. To by byla snad první užitečná věc od doby, co existuje.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat