Dropbox v Messengeru umožní rychlejší posílání souborů

Dropbox v Messengeru umožní rychlejší posílání souborů
2016-04-17T17:06:55+02:00
• 14. 4. 2016
1

Facebook Messenger získal novou vlastnost. Po přidání možnosti hudební aplikace Spotify a taxi služby Lyft a Uber přibylo rozšíření Dropbox jak do androidové tak do iOSové verze Messengeru. Při četování máte možnost kliknout na menu nastavení a zvolit možnost Dropbox rozšíření. Díky této možnosti můžete odeslat fotky, videa a jakékoli soubory komukoli, s kým si chatujete. Pokud pošlete fotku, video či gifový soubor, tak se vám v Messengeru objeví preview odesílaného souboru. Videa a gify je možné rovnou přehrát. Pokud si budete chtít daný soubor otevřít, bude přímo odkázáni do aplikace Dropbox.

facebook-messenger-dropbox-screenshots.0.0
Dropbox rozšíření je jedno zatím z nejpraktičtějších, které bylo integrováno do Messengeru. Posílání dokumentů je velice častou funkcí a nyní je to velice usnadněno. Pokud používáte Dropbox, tak nemusíte překliknout do aplikace, najít soubor a získat klíč a teprve poté se vrátit do chatovacího programu a odeslat ho. Přidáváním rozšíření do aplikace od třetích stran vede k výraznému zlepšení a zjednodušení používání Messengeru.

V těchto dnech probíhá konference FB F8, kde budou představeny další novinky ve vývoji Messengeru. A nejenom Messenger, na konferenci se bude prezentovat vývoj 3D brýlí Oculus Rift, Instagramu, WhatsAppu a dalších. Konferenci ze San Francisca můžete sledovat zde. Poměrně revoluční prvek byl představen dnes. Jedná se o Messenger Platform, kde si kdokoli může vytvořit vlastní chatovací aplikaci založenou na službě Messenger.

Zdroje: theverge.com, thecountrycaller.com, telegraph.co.uk, messenger.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Vojtěch Navrátil

14. 4. 2016, 9:26

To jsem zvědavý. Např galerie fotek v messengeru mě dovádí k šílenství s omezeným náhledem, apod. stejně radši otevřu Google Fotky a sdílím odtamtud co potřebuju.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat