UMi Zero 2 za 299 dolarů nabídne maximum muziky

UMi Zero 2 za 299 dolarů nabídne maximum muziky
2015-12-28T16:00:14+02:00
• 28. 12. 2015
1

Od července táhnoucí se spekulace kolem modelu Zero 2 od společnost UMi jsou již upřesněny a navíc ještě doplněny o další fotografii. Hned v úvodu nebude vůbec od věci zmínit, že čínský výrobce má v plánu nasadit prodejní cenu na hranici 299 dolarů (tj. cca 7 360 Kč), což vzhledem k níže uvedené výbavě je velmi diskutabilní. Pokud do druhého čtvrtletí příštího roku nedojde k žádným změnám, tak máme o důvod více se těšit.

UMi Zero 2

Telefon bude vybaven 5,2palcovým Super AMOLED displejem s rozlišením 2 560 x 1 440 pixelů (565 PPI), pod nímž poběží deset jader procesoru Helio X20 od MediaTeku a 4GB operační paměť RAM. Přední panel mimochodem dodá společnost Samsung. Dále v základu naleznete 64GB úložiště. Jestliže se vrátíme k předchozím spekulacím, tak první mu byl připisován e-ink displej s úhlopříčkou 4,7 palce po vzoru YotaPhonu.

Naposledy v říjnu padla zmínka o kožených zádech, možná po vzoru nejnovějšího LG G4. Každopádně poslední zprávy hovoří o duálním fotoaparátu v zadní části, který zvládne funkce známé z lytro fotoaparátu. Co nakonec bude pravdou, ukáží až upřesňující informace těsně před oficiálním představení. Možná až přehnaně moc spekulací může zařízení spíše uškodit a zákazník bez naplněného očekávání půjde raději o dům dál.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Václav Hlava

29. 12. 2015, 7:38

Vypadá slibně :) Ale bude ho problém sehnat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat