Rendery ještě oficiálně nepředstaveného modelu Xiaomi Mi 5

Rendery ještě oficiálně nepředstaveného modelu Xiaomi Mi 5
2015-12-29T07:19:17+02:00
• 29. 12. 2015
2

Méně než týden poté, co unikly snímky budoucího top modelu Mi 5 společnosti Xiaomi, se objevují další rendery, tentokrát se však jedná pouze o barevné varianty. Zdá se tak, že model Mi 5 bude dostupný v bílé, černé, růžové a zlaté variantě.

mi-5 mi-5-2 mi-5-3 mi-5-4

To však není vše, na stránce timesnews.com můžeme vidět i video, v němž je samotné zařízení ukázáno. Jedná se spíše o menší ukázku telefonu, příliš v ní však vidět není. Telefon je ve videu v bílé variantě, autor videa navíc dává uživatelům i menší ukázku toho, co na uživatele čeká.

Stále nejsou specifikace 100%, avšak můžeme nad nimi trochu polemizovat. Zařízení by mohlo být poháněno Snapdragonem 820, na předním panelu by mohl zaujmout 5,2palcový displej s Full HD nebo QHD rozlišením. Jsou též dvě varianty, jež se liší pamětí a úložištěm. Jedna by mohla být vybavena 3GB pamětí a 32GB úložištěm, zatímco druhá 4GB pamětí a 64GB úložištěm. Na zádech by pak mohl být fotoaparát o rozlišení 13/16 MPx a nakonec zbývá zmínit baterii s kapacitou až 3 600 mAh a předinstalovaný systém Android v možná nejnovější verzi 6.0 Marshmallow.

Jak obrázky napovídají, ve spodní části předního panelu je vidět tlačítko. To by mělo sloužit jako home button, ale též zároveň jako čtečka otisku prstů. Jednalo by se o nejmenší a nejrychlejší čtečku otisku prstů na home buttonu na světě. Nyní už nám však nezbývá než čekat na další úniky a nakonec oficiální představení telefonu.

Zdroje: gsmarena.com, timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Daniel Černín

29. 12. 2015, 14:33

Přesně. Úplně stejně hnusný jako můj Note 3 :-D

Tomas Richter

29. 12. 2015, 11:58

Xiomi Samsung? A jeeej, toto se mi moc nelibi. Ne, ze by na mem nazoru zalezelo, ale toto uz nema s klasickym xiaomi designem prilis spolecneho

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat