Již zítra je den nezadaných – dvojité slevy na elektroniku sponzorovaný článek

Již zítra je den nezadaných – dvojité slevy na elektroniku [sponzorovaný článek]
2015-11-10T07:15:06+02:00
• 10. 11. 2015

Zahraniční internetové obchody přichází se speciální akcí na jeden u nás méně známý svátek. Ten se jmenuje Single’s day neboli Guanggun Jie Chinese, či jednoduše řečeno svátek pro všechny nezadané. Právě tento den je velmi populární právě v Číně, kde v souvislosti s ním dochází k masivním slevovým akcím. A proč byl zvolen právě datum 11.11.? Protože obsahuje samé jedničky, které mají symbolizovat právě to, že je člověk „single“.

11

Nyní se tato událost také stala dnem, kdy se na světě nakupuje nejvíce věcí právě přes online obchody. V souvislosti s tím obchod Geekbuying.com přichystal také slevy, které však probíhají ve dvou vlnách již od 2. listopadu. Druhá vlna je nyní v plném proudu od 7. listopadu a bude eskalovat až do 11. listopadu.

Mnoho produktů v tomto obchodu jsou tak nyní nabízeli za speciální cenu jako $0,11, $1,11 či $11,11. Některé nabídky jsou pak také kusově či časově omezeny a tak se nevyplatí příliš otálet. Zároveň lze koupit jen jeden kus z jednoho počítače. Zakoupit můžete vskutku hodně produktů ve slevě od chytrých náramků, přes telefony, tablety až třeba k dronům.

Zároveň Geekbuying nabízí také exkluzivní nabídku v podobě tvz. „flash deal“ neboli bleskové slevy. To znamená, že každý den je nyní nabízen jeden produkt za velmi nízkou cenu oproti normálnímu stavu. Dnes lze například koupit za 19,99 dolarů tv-tuner Tronsmart T1000 s podporou Miracast, DLNA a Airplay.

Kompletní nabídku si můžete prohlídnout zde.

logo2014

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat