Metearmor – ochranné sklo, které zachrání váš displej

Metearmor – ochranné sklo, které zachrání váš displej
2015-06-18T12:25:09+02:00
• 18. 6. 2015

Koupit si telefon v dnešní době je už téměř povinností, nicméně stále nejsou vychytány všechny mušky. Zvláště ochrana displeje při pádu telefonu na zem. I v tomto ohledu nynější zařízení trochu pokulhávají. Nicméně jsou zde i alternativy, jak tomu předejít – například dokoupit si ochranné sklíčko pro displej. Celý tento problém by však mohl jít vyřešit poměrně snadno, což se nám snaží dokázat novinka Meteamor.

metearmor

Jejím tahákem je složení ochranného sklíčka. Skládá se totiž ze směsi plastových a skleněných vláken, díky čemuž by se odolnost materiálu při pádu na zem, mohla rapidně zvýšit, jak tvrdí firma Moxbii, která s Meteamorem přišla na světlo světa.

Výsledný produkt společnosti Moxbii (Meteamor), byl představen na letošním veletrhu Computex. Dle Moxbii je jejich ochranné sklíčko zvláštní (odlišené chcete-li) nejen svým složením, ale i možnostmi. Například si budete moci zakoupit trochu „potištěnou“ verzi. Bohužel projekt jako takový je zatím teprve plánován a během následujícího měsíce či dvou ho snad budeme moci vidět na Kickstarteru.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat