Apple Music – nová streamovací služba od Applu i pro Android aktualizováno

Apple Music – nová streamovací služba od Applu i pro Android [aktualizováno]
2015-06-09T06:50:33+02:00
• 9. 6. 2015
1

Aktualizováno 9. 6.

Apple dnes vypustil videa a reklamy na novou službu Apple Music, která odstartuje již 30. června. Zatím si budeme muset počkat na upřesnění české ceny – mohla by se pohybovat od 250 do 300 Kč za měsíc.

Původní článek 8. 6.

Na vývojářské konferenci WWDC společnosti Apple došlo na uvedení nové hudební služby Apple Music. V podstatě se jedná o jeden velký ekosystém týkající se hudebního průmyslu.

apple music 2

Vše je zastřešeno jednou aplikací se zdokonaleným výběrem adekvátního seznamu skladeb pro přehrávání. Appel v podstatě jen dodal, že tak můžete nonstop poslouchat hudbu bez jakéhokoliv omezení. Navíc aplikace umožní jednodušší propojení s umělci. Nejde jen o poslech jejich skladeb, ale také o nástin sociální sítě, kde může docházet k interakci.

Screenshot_64

Aplikace nabídne možnost jako Doporučeno pro vás, za čímž stojí skuteční lidé a experti z Applu, kteří vybírají hudbu. Taktéž je zde možnost zobrazit novinky, jež by vás mohly zajímat. Samotné rádio je tvořeno skutečnými lidmi, kteří mají přinést neobjevenou hudbu – nové rádio se jmenuje „b1“ (Beats One).

Skrze aplikaci budou moci umělci nahrávat fotografie, texty, hudbu, nebo zvuky přímo pro své fanoušky. Tudíž, dle slov Applu, nebude potřeba sledovat další sociální sítě.

Screenshot_65

Samotná aplikace nabízí nejrůznější způsoby, jak objevit zajímavou hudbu. Například se bude zajímat o váš vkus nebo oblíbené umělce. Na základě toho bude doporučována další hudba. Kromě toho bude možné přehrávat i hudební videoklipy, tudíž nebudete muset chodit na Youtube. Mimo se počítá i s vlogy umělců. Nakonec se nezapomnělo na propojení se Siri. Například ji můžete dát příkaz, aby se přehrávala hudba s určité doby.

Screenshot_66

Apple Music bude dostupný ve více jak 100 zemí po celém světě. Základní cena byla stanovena na 9,99 dolarů za měsíc, přičemž každý dostane 3 měsíce zdarma. Je zde také rodinný balíček až pro šest lidí za $14.99. Kromě toho bude Apple Music dostupný i na Androidu.

Screenshot_67

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jeremy Nowak

8. 6. 2015, 21:50

pokud si platim itunes match, je mozne poslouchat konecne hudbu i na androidu nebo to nebude mit nic spolecnyho?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat