Gameloft uvolnil hru N.O.V.A 3 zcela zdarma iOS, Android

Gameloft uvolnil hru N.O.V.A 3 zcela zdarma [iOS, Android]
2015-01-06T18:38:46+02:00
• 6. 1. 2015

Společnost Gameloft má na chytrých zařízeních několik titulů, jenž mají úspěch v celém světě. Jistě znáte pecky jako Modern Combat nebo N.O.V.A. 3, většinou tyto hry obsahovaly in-app platby. Až v posledním díle Modern Combat 5 jsme se dočkali opuštění od plateb, stejnou věc teď Gameloft udělal i u hry N.O.V.A. 3.

unnamed

Původní verze N.O.V.A. 3 byla placená a stála přes 160 Kč, řičemž obsahovala ještě další in-app platby v hodnotě až 2 000 Kč za položku. Nyní Gameloft vydal verzi N.O.V.A. 3 Freedom Edition, která je zcela zdarma a neobsahuje žádné poplatky, to vše za cenu zobrazování různých reklam ve hře. N.O.V.A. 3 patří mezi FPS střílečky odehrávající se v robotickém prostředí. Taktéž váš může zaujmout příběh, který N.O.V.A. 3 obsahuje, včetně propracovaného online multiplayeru.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed (3)_result unnamed (4)_result unnamed (5)_result unnamed_result

logo-app N.O.V.A. 3 Freedom Edition Gameloft Zdarma ANDROID logo-app N.O.V.A. 3: Freedom Edition - Near Orbit Vanguard Alliance game Developer Zdarma iOS

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat