Cílem Samsungu je dodat 35 milionů kusů Galaxy S5 ve 2. čtvrtletí

Cílem Samsungu je dodat 35 milionů kusů Galaxy S5 ve 2. čtvrtletí
2014-04-20T09:10:32+02:00
• 20. 4. 2014

Společnost Samsung už týden po oficiálním spuštění prodeje modelu Galaxy S5 přichází s prvním cílem týkající se celosvětové prodejnosti. Podle prvních čísel si novinka našla rekordní počet zájemců oproti předchůdci, což pro jihokorejského výrobce znamenají další rekordní tržby. Tamější média navíc získala vyjádření jedné z výše postavených osob, která odkrývá jejich bližší plány.

Samsung Galaxy S5

Deník The Korea Times na základě výpovědi nejmenovaného zaměstnance prozrazuje, že Samsung chce v tomto čtvrtletí dodat na mobilní trh minimálně 35 milionů kusů modelu Galaxy S5. Ten má hrát hlavní roli v obratu mobilní divize, a to je taky odpovědí na to, proč vlastně její mobilní šéf, Shin Jong – Kyun neustále kontroluje údaje o prodejnosti nebo skladových zásobách. Výrobce stanoveným cílem bude chtít nejen upevnit své postavení na mobilním trhu, ale rovněž potvrdit jmenovku největšího světového výrobce chytrých telefonů.

Do konce června, kdy končí aktuální čtvrtletí, lze ještě předpokládat silné reklamní kampaně ve všech 125 zemích světa. Nakonec stojí za zmínku, že předchozího modelu Galaxy S4 bylo dodáno 63 milionů kusů, z toho 40 milionů si skutečně našlo svého majitele a zbývajících 23 milionů dodnes trčí na skladech u prodejců. V budoucnu tedy můžeme očekávat výrazné snížení ceny na úkor dostupnosti novější verze.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat